Ideje za proslavu Valentinova kod kuće

| Lifestyle |

Ideje za Valentinovo kod kuće

Čak i prije pandemije i karantene, mnogi su više voljeli proslaviti Valentinovo u kod kuće kako bi izbjegli vrevu tog “ljubavnog dana”. S manje od jednog dana do voljenog godišnjeg odmora, krajnje je vrijeme da isplanirate proslavu svojeg Valentinova, bilo s prijateljima ili partnerom.

Iako smo ograničeni što se tiče mjesta na koja možemo izaći, postoji mnogo zabavnih opcija za “date”. Bez obzira na to što planirate, trik je zaista se tome posvetiti. U nastavku dijelimo nekoliko ideja za nezaboravno Valentinovo kod kuće (a većinu možete primijeniti i ako planirate proslaviti s prijateljima).


1. Piknik u zatvorenom

Picnic kod kuće

Rasprostrite dekicu na podu dnevne sobe i servirajte neke zalogaje hrane te pripremite bocu pjenušca. Kako bi dobili pravi doživljaj piknika, odaberite veselu deku i spakirajte košaru s hranom.


2. Filmski marathon

Movie night

Organizirajte filmski marathon kod kuće. Odaberite tematiku filmova, pripremite kokice, coca colu i slatkiše te uživajte u najboljem date nightu u lijenoj atmosferi.


3. Game night

Game night

Ovu opciju možete odabrati bilo da planirate slaviti Valentinovo s partnerom, više parova ili s prijateljima. Organizirajte večer društenih igara ili kvizova, zabavite se i saznajte nešto novo o svom partneru ili prijateljima.


4. Spa day

Spa day

Ako vam spa vikend nije u kartama, razmazite se kod kuće. Međusobno si pružite masaže uljem za ublažavanje stresa, napravite dugu kupku s mjehurićima ili se ohladite hidratantnim maskama za lice. Na ovaj ili onaj način, dan ćete završiti opušteni, a vaša koža i tijelo će vam biti zahvalni.


5. Večera na balkonu/terasi/u vrtu

Večera na otvorenom

Iako su trenutne temperature dosta niske , obucite se u svoje najtoplije kapute i podmetnite vatru, ili izvadite grijalicu. Pripremite bocu dobrog vina, naručite takeout iz nekog dobrog restorana, igrajte neku igru ​​ i uživajte na otvorenom u doba godine u kada vrijeme uglavnom provodimo unutra.