Idealna pozivnica za nezaboravnu večer

| Lifestyle |

Jelena Rozga (foto: John Pavlish) i Maja Šuput

Jedna od najposjećenijih manifestacija, popularni RujanFest, ove godine priprema spektakularnu zabavu. Već tradicionalno druženje u neposrednoj blizini West Gate shopping centra, svojim koncertom uveličat će 23.09. kraljice zabave Jelena Rozga i Maja Šuput. Svi posjetitelji i obožavatelji  popularnih pjevačica imati će priliku zapjevati njihove najveće uspješnice.

Dok će Jelena publiku rasplesati uz aktualne hitove ''Nasljednik'' i ''Udajem se'' te nešto starije kao što su ''Kraljica'' i ''Tsunami'', Maja će dodatno zagrijati atmosferu svojim pjesmama, poput ''Ne lomi mi srce'', ''Lopove'' , ''Djevojačko veče'' i ''Amnezija''. Nema sumnje kako će Jelena i Maja oduševiti sve prisutne, kako glasom, tako i stasom. Osim publike, koncert željno iščekuju obje pjevačice, a Jelena je poručila: „Jako se veselim što ću i ove godine biti s vama! Nastup na Rujanfestu uvijek nosi neku posebnu draž, bit će to večer za pamćenje“.

Maja Šuput

Za ovaj glazbeni događaj, koji iz godine u godinu broji sve više posjetitelja željnih vrhunskog provoda, idealna pozivnica upravo je dobitna ženska kombinacija ovih prelijepih dama. Kao i do sada i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati, dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 25 kuna. Ne propustite jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, mnogobrojne gastro delicije i provedite nezaboravnu večer uz svoje prijatelje i omiljene zabavljače.

Jelena Rozga (foto: John Pavlish)