I ove godine čaroban Advent Winter Garden priprema bogat program

| Lifestyle |

Hilton Winter Garden

Klizanje je omiljena aktivnost Zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa je Advent na Radničkoj ponovno biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu – nogomet koji će se pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve je već počelo ovaj vikend. Veliko službeno otvorenje Adventa na Radničkoj dogodit će se u utorak, 22. studenog otvorenim koncertom Vesne Pisarović od 18 sati. 

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner iznenađenja koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se.

Hilton Winter Garden

Ovaj dio Zagreba će ovim klizalištem i zabavnim programom ponovno postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti. Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte Hiltonov odjel evenata. 

Hilton Winter Garden

Osjetite čarobnu atmosferu na WINTER GARDEN Adventu na Radničkoj cesti 21 velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.

Hilton Winter Garden - Vesna Pisarović