Humanitarna akcija iza velikog crvenog poklona na Zrinjevcu

| Lifestyle |

Atraktivnih mjesta na Adventu u Zagrebu, koji privlače pozornost prolaznika, ne manjka ni ove godine, no uvijek nas posebno razvesele ona mjesta koja uz zanimljiv sadržaj kriju i dobru priču.

Tako nam je za oko zapeo veliki crveni poklon na Zrinjevcu s ukrasnim papirom šarenog uzorka, koji, osim što pridonosi čaroliji Zrinjevca i poziva na fotografiranje, ovog Božića ima puno dublje značenje.

Naime, osim zanimljivog dizajna ukrasnog papira, kojim je poklon presvučen, još nas je više oduševio natpis na poklonu koji objašnjava kako se ovaj ukrasni papir može kupiti.

Za njega ne morate izdvojiti puno novca, ali mu je vrijednost neprocjenjiva!

Nakon hvalevrijednog humanitarnog projekta prošle godine uz pomoć kojeg su prikupljena sredstva za Dječji dom Ruža Petrović u Puli, Douglas parfumerije nastavljaju senzibilizirati javnost o poteškoćama najmlađih članova društva. U suradnji s Dječjim vrtićem Kapljica, Douglas je dizajnirao ovaj  poseban ukrasni papir, čije su božićne motive nacrtale vrijedne ručice mališana iz vrtića.

Pod geslom „Poklon može značiti puno više“, ovog Božića imate priliku kupiti ukrasni papir u svim Douglas parfumerijama ili na njihovom web shopu po simboličnoj cijeni od 5 kn te se tako uključiti u humanitarnu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Akcija traje do 07. siječnja, a ako još niste počeli razmišljati o odabiru poklona i njihovom zamatanju, onda je pravo vrijeme da to i učinite. Kakve god vaše vještine zamatanja poklona bile, jedno je sigurno - s ovim ukrasnim papirom darovat ćete puno #višeodpoklona.