Hrvatski brend kofer. predstavlja dvije nove verzije svojih popularnih gin kuglica

| Lifestyle |

U manje od dvije godine, otkako je u samom centru Zagreba otvoren dućan, brend kofer. postao je omiljena destinacija za kupovinu originalnih poklona, jedinstvenih svijeća i najboljih svjetskih ginova, posebno u predblagdanskom razdoblju darivanja.

Za to su, među ostalim, zaslužne i kofer. kuglice, tradicionalna božićna dekoracija s nesvakidašnjom unutrašnjosti.

Naime, ove kuglice s potpisom hrvatskog brenda kriju mini bočice gina u kombinaciji sa začinima koji su idealan dodatak svakom gin toniku.

Ove godine u ponudi se nalaze dvije vrste gin kuglica - mini bočice škotskog Hendricks-a te hrvatskog Old Pilot's gina upotpunjene su sa sedam različitih vrsta začina kao što su crveni papar, cvijet hibiskusa, dehidrirana naranča...

Novitet koji krasi ovogodišnje izdanje kuglica je i pupoljak žute ruže koji ne samo da atraktivno izgleda, već  gin toniku daje cvjetno-slatkasti okus.

S obzirom na to da su se gin kuglice prošle godine rasprodale u rekordnom roku, kofer. tim je, ove godine, odlučio obogatiti svoju ponudu, no i dalje u limitiranim količinama.

Za one koji su pak nešto većih apetita, kofer. je u svoju posebnu ponudu uvrstio čak 41 različit poklon paket čije se cijene kreću od 90 do 520 kuna. Uz nekoliko vrsti kofer. gin boxova, u ponudi poklon paketa nalaze se i kutije s viskijem, rumom i pjenušcem, a u svakom se nalazi selekcija začina koji komplementiraju okusu pića te bočice različitih vrsta tonika.

U ponudi se posebno ističu i dvije vrste poklon paketa s tri kuglice sa začinima (borovica-crveni papar-dehidrirana naranča i pupoljak perzijske ruže-cvijet hibiskusa-dehidrirana naranča) koji mogu poslužiti kao upečatljiva dekoracija gin toniku ili koktelu, a koristiti se mogu i za pripremu blagdanskih torti, kolača i keksića.

Svi poklon paketi, uključujući i kofer. kuglice, nalaze se u kutijama koje su ukrašene posebnim kofer. božićnim motivima, a za koje je zaslužna mlada hrvatska ilustratorica i grafička dizajnerica Maja Tomljanović. Božićni motivi koje je Maja osmislila krase i izlog kofer. dućana u Gundulićevoj 13, a moći ćete ih vidjeti i u kofer. pop-up storeovima u City Centeru One East i Arena Centru od 29. studenog do 29. prosinca 2019. godine.

Uz navedene lokacije sav božićni asortiman, kao i svijeće, začini i čajevi iz standardne ponude, dostupni su i na službenom webshopu brenda.

Cijena kofer. kuglice s mini Hendricks ginom iznosi 90, dok je cijena kuglice s bočicom Old Pilot's gina 110 kuna, a set kuglica s tri začina može se kupiti po cijeni od 125 kuna.

Više informacija možete pronaći na www.kofer.hr, kao i na Instagram profilu brenda, na kojem ovog vikenda počinje odbrojavanje do Božića uz zanimljiv adventski giveaway.