Hrvatski brend Kofer. otvorio novi dućan!

| Lifestyle |

Kofer.
Kofer.

NOVA SEZONA, NOVI POČETAK: HRVATSKI BREND KOFER. HRABRO ZAKORAČIO U JESEN S NOVIM DUĆANOM I EKOLOŠKOM AMBALAŽOM

Omiljena destinacija za ljubitelje gina i originalne poklone otvorena je na novoj lokaciji u sklopu koje se prodaju i začini u eco-friendly pakiranju

 Ova je godina bila izazovna za sve, pogotovo za lokalne proizvođače i male brendove, a kofer. koji je unatoč rastu i pozitivnim promjenama u svojem coreu i dalje ostao "mali" brend, pokazao je kako se i u vrijeme krize može uspjeti, uz dozu hrabrosti.

Ne samo da je u vrijeme trajanja epidemije koronavirusom stavljen naglasak na online prodaju kao odgovoran način kupovine, već je predstavljen i redizajnirani webshop, ali ono najbitnije - novi dućan. I to na posebnoj lokaciji. "Novi kofer. dućan od kolovoza je otvoren u sklopu bara A most unusual garden, što znači da sastojke za ono što konzumirate u baru, kao što su gin tonic, koktel ili ledeni čaj, možete kupiti za doma pod istim krovom", izjavio je jedan od suvlasnika brenda Ivan Knežević.

Kofer.
Kofer.

U poslovnom se pothvatu nalazi s Irenom Mićić, Marijom Matković i Marijem Pitešom, a svi su posebno ponosni da kofer. bez obzira na rast brenda i dalje veliku pažnju posvećuje odgovornom poslovanju. Baš je zato predstavljena i nova ambalaža za začine i dehidrirano voće koje se može pronaći na policama dućana. Riječ je o eco-friendly pakiranju za čiji su dizajn, odnosno ilustracije životinja koje simboliziraju ono što se nalazi unutar kartonskog valjka, zaslužne studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu - Petra Divković i Antonela Šurbek.

"Od nastanka brenda 2016. godine surađujemo s mladim umjetnicima i posebno nam je drago da ih možemo podržati. kofer. želimo izgraditi kao ekološki brend, a nova ambalaža je samo jedan u nizu koraka koje poduzimamo kako bismo u tome uspjeli", ističe Mićić.

Uz začine i dehidrate u novim ambalažama, na lokacijama Gundulićeva 13 i Horvaćanska 3a, kao i na www.kofer.hr mogu se pronaći i kofer. gin boxevi, čajevi, keramičke šalice, svijeće, #ginfluencer torbe te brojni drugi dodaci koji služe za uživanje u koktelima.

Osim toga, kofer. će i u novoj sezoni nastaviti suradnju sa slastičarkom Ivanom Čuljak koja stoji iza brenda Neka jedu kolače - prošlog Božića za kofer. je pripremila posebne kekse, a tijekom pandemije brojne su slavljenike uveseljavali s rođendanskim paketima koje su im stizale na adresu s webshopa brenda. Poklon paketi, u malo drugačijem ruhu, spremni su i za jesen.

"Kako bismo dodatno upotpunili naš asortiman za slavlja, u pripremi su i originalne kofer. čestitke, a u tijeku je i osmišljavanje novih proizvoda za blagdansku sezonu", kaže Matković.

Nove, eco-friendly ambalaže u kojima se kriju pupoljci perzijske ruže, dehidrirana naranča, hibiskus i ostali aromatični dodaci možete pronaći na policama kofer. dućana na adresama Gundulićeva 13 i Horvaćanska 3a, kao i na webshopu brenda, po cijeni od 55 do 175 za veće te od 32 do 38 kuna za manje pakiranje.

Kofer.
Kofer.

Više informacija, kao i objave noviteta možete pronaći na kofer. Instagram profilu te službenoj Facebook stranici.

#kofer #koferitočka #gundulićeva13 #horvaćanska3a #koferzačin