Hrvatica pokrenula globalnu platformu za kupovinu najrenomiranijih psećih brendova

| Lifestyle |

 

High Paw, Mia Matić
Kućni ljubimci zasluženo se posljednjih godina tretiraju kao ravnopravni članovi obitelji koji imaju najbolji mogući tretman, jedu zdravu hranu, slave rođendane i uživaju najviše moguće u svom životu. Obzirom na to koliko ljubavi daju svojim vlasnicima, odnosno prijateljima jer su oni zapravo najlojaniji prijatelji koji postoje ni ne čudi kako vlasnici pasa svojim ljubimcima žele pružiti kvalitetan i lijep život.

Nedavno smo na društvenim mreža vidjeli teasere za HighPaw.eu i odlučili smo istražiti o čemu se radi. Nova domaća platforma za kupovinu HIGH PAW u Hrvatsku, ali i u cijelu Europu pa i svijet, na jednom mjestu donosi najbolje i najluksuznije pseće brendove koji do sada nisu bili dostupni na našim prostorima.
High Paw, Tia Juričić Mamić

Odjeća za pse, kozmetika, poslastice, modni dodaci te ogrlice i povodci samo su dio širokog asortimana među kojim svi vlasnici i ljubitelji svojih četveronožnih prijatelja mogu pronaći ono što njihov ljubimac zaslužuje — samo najbolje.

Cijela ponuda platforme HIGH PAW posebna je po tome što pruža samo vrhunske i najkvalitetnije proizvode nekih od najpoznatijih niche brendova koji proizvode isključivo prvoklasan asortiman za pse i to po najvišim mogućim standardima. Među njima su talijanski 2.8, njemački LILA LOVES IT, William Walker i MiaCara, švedski Buddy Pet Foods i WAP Dog Care, britanski LISH i Mutts & Hounds, španjolski Buddys dogwear te austrijski Molly & Stitch.

High Paw, Lucija Mamić

Nova omiljena lokacija za vaše pse

Vizija začetnice platforme je da vlasnicima pasa ponudi brendove i proizvode koji ocrtavaju njihov stil života, ali i da im omoguće da na raspolaganju imaju sve što im je potrebno da ih razmaze samo najzdravijim poslasticama, najudobnijim ležajevima, najotmjenijom odjećom, najljepšim uzicama i povocima i s još mnogo drugih artikala koje platforma donosi na tržište.

High Paw

Tržište proizvoda za kućne ljubimce prepuno je povoljnim proizvodima komercijalnih brandova, dok je ponuda luksuznih proizvoda nedostatna. Štoviše, nije postojalo jedno mjesto na kojem se može pronaći ono što se traži bez pregledavanja na desetke različitih internetskih trgovina. Uostalom, većina takvih trgovina za ljubimce s proizvodima više kategorije najčešće je specijalizirana za jedan tip proizvoda.

Kasnije sam otkrila da i drugi oko mene nailaze na iste izazove. Tako je nastala ideja da pokrenem HIGH PAW – platformu koja na jednom mjestu nudi najbolje od najboljeg. Cilj je kupcima omogućiti da nađu sve što njihovom kućnom ljubimcu treba, ali ne uobičajene brandove iz trgovine za kucne ljubimce u susjedstvu, već brandove čije je ime sinonim za iznimnu kvalitetu i besprijekoran dizajn”, izjavila je začetnica brenda u Hrvatskoj, Lucija Mamić.

Osim najkvalitetnijih poslastica, kozmetike, odjeće i opreme za pse, online platforma HIGH PAW redovito će donositi aktualne i zanimljive teme vezane uz pse, te svoju publiku učestalo informirati, educirati i motivirati kako bi imali što bolji i kvalitetniji suživot s njima. HIGH PAW planira davati najrelevantnije savjete koji mogu pomoći svakome da bolje i lakše razumije svog psa i donese informirane odluke vezane uz njegovu brigu. Također, na HIGH PAW platformi mogu se pronaći i naučiti razni načini na koje se može bolje njegovati, hraniti i bezbrižno voditi kućne ljubimce na zajednička životna putovanja.

High Paw

Online platforma za kupovinu HIGH PAW nalazi se na adresi highpaw.eu, više informacija o platformi i brendovima može se potražiti na službenom HIGH PAW Instagram i Facebook profilu.

High Paw
High Paw
High Paw