Napitak za čišćenje pluća koji bi svaki pušač trebao probati

| Health |

Pušenje

Pušenje je jedna od najopasnijih navika koju možete imati jer ima negativan učinak na vaše zdravlje i unutarnje organe. Iako je većina pušača svjesna tih činjenica, ne prestaju pušiti. Pušenje je ovisnost te je se, kao i svake druge ovisnosti, teško riješiti. No ako se ipak odlučite da želite očistiti organizam i pluća od štetnih tvari koje dolaze kao nuspojava cigareta, mi imamo recept za napitak koji će vam pomoći u tome.

Njegove su namjernice u potpunosti prirodne i jako zdrave : kurkuma, luk i đumbir.

Kurkuma i đumbir
Kurkuma

Kurkuma je jedan od najkorisnijih začina te se često koristi u kuhinji, ali i kao prirodni ljek. Ima snažna antivirusna, antitumorska i antibakterijska svojstava te je bogat izvor vitamina, minerala i hranjivih tvari.Luk također ima snažna antibakterijska i antitumorska svojstva, a đumbir ima jak učinak na smirivanje zeludca i detoksicira tijelo te regulira zadržavanje vode.

Sastojci:

2 žličice kurkume
400 gluka
korijen đumbira
1 litra vode
stevija, med ili javorov sirup

Stavite steviju, med ili javorov sirup u vodu da se otopi te kuhajte na srednjoj vatri. Nasjeckajte đumbir i luk te ih zatim dodajte u vodu i pustite da se kuha. Dodajte kurkumu, snizite toplinu i ostavite smjesu na vatri 30 minuta. Nakon toga ostavite da se ohladi te stavite u hladnjak.

Uzimajte 2 žličice smjese ujutro i 2 navečer te ćete već nakon par dana osjetiti značajnu promjenu.