Ljeto se bliži: napravite prirodni detox organizma uz sokove od celera

| Health |

Kako nam je ljeto već iza ugla, posebna se pažnja posvećuje izgledu i tjelesnoj formi - sve više pazimo što jedemo, prakticiramo razne dijete u nadi da ćemo brzo skinuti koju kilu, vježbamo, hodamo i tako dalje, a sve to kako bi na ljeto bili zadovoljni svojim izgledom. Ipak, bitno je napomenuti da je od samog izgleda znatno važnije da se osjećamo dobro u svom tijelu te da pažnju posvećujemo zdravlju i održavamo naš organizam zdravim. S obzirom na sve veće izazove suvremenog načina života, održavanje zdravlja zahtijeva posebnu pažnju i njegu.

Detoksikacija tijela postaje sve važnija, a celer se ističe kao ključni faktor u detoksikacijskim programima, posebno kada je riječ o poboljšanju probave i zdravlju crijeva. Celer je poznat po svojim blagotvornim svojstvima za probavu. Sadrži visoku koncentraciju vlakana koja potiču pokretljivost crijeva i olakšavaju eliminaciju toksina iz tijela. Osim toga, celer je prirodni diuretik koji potiče lučenje probavnih sokova, što dodatno podržava probavni proces.

Detox sok od celera

Iako je celer sokove moguće pripremati i samostalno kod kuće, ova radnja iziskuje dodatno vrijeme u danu, koje većina od nas nema. Također, zahtijeva da imate dobar sokovnik, ali i donosi određenu količinu suđa koje se svakodnevno mora prati, što za neke može biti "deal breaker". Kako i mi spadamo u ovu skupinu ljudi koji nemaju, ili ne žele dodatno vrijeme u danu trošiti na cijeđenje sokova, nedavno smo pronašli sedmodnevni program s celer sokovima brenda Juicefast. Naime, Juicefast detox program s celerom kombinira snagu ovog superhranjivog povrća s limunom kako bi pružio potpunu podršku zdravlju crijeva. Limun i dodatno poboljšava okus celera, na koji se definitivno treba naviknuti.

Svježe cijeđeni sokovi od celerovih stabljika jamče visoku koncentraciju hranjivih tvari koje su ključne za optimalno funkcioniranje probavnog sustava. Ovaj program nije samo učinkovit već je i praktičan za korištenje. Zamjena obroka svježe cijeđenim sokovima olakšava detoksikaciju tijela bez potrebe za kompliciranim pripremama ili traženjem različitih recepata.

Detox za probavu donosi niz dobrobiti za vaše zdravlje:

  1. Poboljšava probavu: Visoka koncentracija vlakana u celeru potiče pokretljivost crijeva i olakšava eliminaciju toksina iz tijela.
  2. Potiče zdravlje crijeva: Celer je prirodni diuretik koji potiče lučenje probavnih sokova, što podržava zdravlje probavnog sustava.
  3. Detoksikacija: Sokovi od celerovih stabljika bogati su hranjivim tvarima koje pomažu u detoksikaciji tijela i eliminaciji nakupljenih toksina.
Juicefast sok od celera

Prednost kupovine celer sokova je i što imaju dovoljno dugačak rok trajanja da si možete napraviti i zalihu u frižideru, a nakon narudžbe im treba svega jedan do dva dana da stignu do vaše adrese. Također, na Juicefast stranici se nerijetko pojavljuju i popusti za njihove detox programe pa s time možete proći dosta povoljno.

Osobno smo isprobali sedmodnevni detox celer sokovima, gdje smo konzumirali sok od celera svako jutro, natašte i primjetili smo koju kilu niže na vagi, ali i ono bitnije - poboljšanje rada crijeva, dodatnu energiju tijekom dana te sjajniju i čišću kožu.

Juicefast Reborn sok

Zapamtite, putovanje boljem zdravlju i formi je maraton, a ne sprint. Budite strpljivi, dosljedni i prije svega, ljubazni prema sebi na ovom putu.