Kako se boriti protiv pesticida i smanjiti njihov štetni učinak u organizmu?

| Health |

Zeotex
Zeotex

Kako se boriti protiv pesticida? Kako da smanjimo njihovo akumuliranje i štetni učinak u našem organizmu?

Uvedimo Zeotex u svakodnevnu rutinu jer on je prirodni učinkovit čuvar našeg zdravlja u vremenu u kojem živimo.

Evidentno je da je veliki pomor pčela bio uzrokovan kemijom kojom se prskaju biljke. Oko 70 milijuna pčelica nije preživjelo razorni učinak jakih kemikalija te smo bili svjedoci upozorenja koje nam dolazi iz prirode.

Svake godine raste broj sredstava kojima se tretiraju biljke jer se isto tako povećava rezistentnost na nametnike, bakterije i viruse.

Takvim načinom tretiranja čovjek najviše šteti samome sebi.

Svjetska zdravstvena organizacija (eng. World Health Organization) bilježi oko 3 milijuna trovanja godišnje uzrokovana pesticidima, od čega čak oko 220,000 sa smrtnim ishodom, uglavnom u zemljama u razvoju.

Zeotex
Zeotex

Čak i niske količine pesticida u hrani mogu djelovati štetno na ljudski organizam kroz godine, odnosno kroz redovitu konzumaciju takvih namirnica.

Izuzetno osjetljivu skupinu čine djeca na čiji rastući organizam toksini iz pesticida imaju mnogo snažniji učinak.

Mi zapravo vrlo malo  znamo o utjecaju pesticida na naše zdravlje pa nije teško zaključiti kako ih vrlo olako koristimo u proizvodnji hrane, a namirnice tretirane njima konzumiramo svakodnevno.

Najviše pesticida analizama je pronađeno u jagodama, špinatu, zelenoj salati, blitvi, grašku, breskvama, jabukama, mrkvi, kruškama, trešnjama, grožđu, celeru, rajčicama, paprikama, krumpiru, krastavcima. Pesticidi su izvor teških metala, koji oksidiraju u organizmu te služe kao hrana virusima.

Virusi luče neurotoksine koji su uzročnici niza poremećaja središnjeg vegetativnog sustava, ali i ostalih vitalnih organa.  Što je više teških metala to je i veća mogućnost obolijevanja.

Uz malo vremena i truda moguće je s kupovnih namirnica skinuti i više od 75 % štetnih ostataka pesticida.   

Zeotex je 100 % prirodni mineral zeolit, nastao jedinstvenom i žaštićenom tehnologijom kojom de dobiva najmanja i najučinkovitija čestica zeolita  i u tome se nalazi njegova posebna jačina u borbi sa štetnim tvarima. Mineral budućnosti, Zeotex, postaje neophodan svakom kućanstvu u vremenu kojem živimo.

Ima nevjerojatno veliku sposobnost nakupljanja štetnih tvari u svoju rešetkastu strukturu. Nisu to samo pesticidi koje svakodnevno unosimo u organizam, mi svakodnevo unosimo i akumuliramo niz štetnih tvari. Zeotex ima nevjerojatnu sposobnost eliminiranja i nakupljanja herbicida, insekticida, teških metala, biogenih amina, alkaloida, nitrozamina, virusa, bakterija, parazita i drugih za naš organizam štetnih tvari.

 Dokazana vrlo jaka detoksikacijska učinkovitost Zeotexa potvrđena je na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku te dobiveni rezultati o smanjenju toksičnih elemenata daju za pravo svrstati ga u jedne od najjačih detoksikatora današnjice.

Neophodan je u svakom domaćinstvu jer je njegova primjena izuzetno široka, a mogućnosti su mu ogromne.

Hrana koju jedemo puna je kemije koja se svakodnevno akumulira u  našem organizmu. Preporuka je da se apsolutno sve što unosimo u organizam pere u vodenoj otopini u kojoj dodamo 2 žličice Zeotexa u periodu od 15-20 minuta.

Zeotex postaje svakodnevna navika korištenja u domaćinstvu koje pazi na zdravlje sebe i svojih najmilijih.

I zato ne čekajte da se nama desi sudbina pčelica. Priroda nam je dala alarmantan signal da pretjerujemo...

Ali priroda nam nudi i najbolje rješenje koje postaje navika zdravog življenja - ZEOTEX.