Foreo je predstavio novu četkicu za zube koja će revolucionarizirati oralnu njegu

| Health |

Foreo Issa 3

Poželimo dobrodošlicu novoj generaciji proizvoda za oralnu njegu uz najnoviju FOREO ISSA 3 soničnu četkicu za zube. Uz revolucionarnu patentiranu tehnologiju koja joj omogućava do godinu dana korištenja nakon samo jednog USB punjenja, ISSA 3 kombinira podesive T-Sonic pulsacije s inovativnom, hibridnom silikonskom glavom otpornom na bakterije – za učinkovito i jednostavno korištenje te rezultate kao nikad prije.

Osim toga, ISSA 3 se može pohvaliti ergonomskim švedskim dizajnom koji prati oblik usne šupljine, a dostupna je u prepoznatljivim bojama brenda: Pearl Pink, Mint, Fuchsia i Black. Njega zubiju nikad nije bila tako jednostavna, zabavna i cool!

Foreo Issa 3

Po čemu se ISSA 3 sonična četkica razlikuje od drugih električnih četkica za zube?

ISSA 3 sadrži inovativnu hibridnu glavu koja osigurava energično čišćenje zubi i nježnu masažu desni uz poleđinu namijenjenu njezi obraza i jezika, a klinički je dokazano da ovo čudo oralne higijene smanjuje plak i poboljšava kompletno oralno zdravlje za 140%.

Sa 16 podesivih intenziteta, ISSA 3 nudi najpersonaliziraniju oralnu njegu na tržištu kako bi svi mogli uživati u kvalitetnoj oralnoj rutini, savršeno prilagođenoj njihovim potrebama u prve i zadnje 2 minute u danu.

Za razliku od drugih dostupnih električnih četkica za zube, ISSA 3 ne zahtijeva mijenjanje vašeg uobičajenog stila pranja zubiju – ona ga jednostavno čini boljim, zdravijim i učinkovitijim kako biste mogli uživati u svim prednostima električne četkice za zube, bez ulaganja dodatnog truda.

ISSA 3 je 100% vodootporna i dizajnirana bez BPA i ftalata za maksimalnu sigurnost i zdravlje, punjiva preko USB-a i zaštićena travel-lockom i futrolom za jednostavno putovanje. Može se koristiti i do 365 dana na samo jednom punjenju, a njezina glava može trajati i do 6 mjeseci bez da joj zatreba zamjena, što je čini maksimalno praktičnom te odličnom investicijom u vašu oralnu higijenu.

Foreo Issa 3

ISSA 3 je također opremljena novom, optimiziranom Issa Hybrid Wave Brush Head, koja je posebna po sljedećim značajkama:

  • Kreirana je da bi bila 2x izdržljivija, a silikonske dodirne točke na Issa Hybrid Wave glavi sad traju još duže kako bi osigurale maksimalnu zaštitu desni
  • Ime je dobila po redizajniranim, ultrafleksibilnim dodirnim točkama koje zube i desni dodiruju poput laganih valova dok pulsacije prolaze kroz njih
  • Novi ergonomski dizajn osigurava dosezanje svakog kutka usne šupljine, istovremeno čisteći zube i desni
  • Pouzdana hibridna kombinacija medicinskog silikona i PBT dodirnih točaka: koje se učinkovite bore protiv plaka, ali su u isto vrijeme jako nježne prema desnima
  • Ergonomska poleđina glave za lagano, ali djelotvorno čišćenje jezika i unutarnje strane obraza

  • Foreo Issa 3


Uz ISSA 3 četkicu ste u najboljim rukama. Sve što trebate napraviti je uživati u vrhunskoj oralnoj njezi i nasvježijem, najzdravijem i najljepšem osmijehu. Ovu četkicu, ali i ostale popularne beauty gadgete, poput UFO i LUNA uređaja za njegu lica možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.