Danas je dan seks igračaka, proslavite ga kako treba

| Health |

Lelo

Kako bi ispravno proslavio Dan seks igračaka 4. studenog, LELO, vodeći svjetski brend seks igračaka, odučio je pokazati zahvalnost jednom od najboljih gadgeta ikada izumljenih. Već znamo da užitak dolazi u različitim oblicima. Također znamo da postoji onaj slatki dio dana kojeg čuvamo samo za sebe i naš užitak, a ako se nas pita, trebao bi uključivati i poseban dodatak. Onaj koji je mnogima od nas promijenio živote, donosi sreću, liječi dušu i vodi nas u neku drugu dimenziju. Dame i gospodo, dopustite nam da vam predstavimo par prijedloga kako proslaviti ovaj poseban dan uz veliku pomoć jednog malog uređaja.

Lelo

Učinite prvi korak

Činjenica je da neki imaju posebnu averziju prema korištenju seks igračaka, bilo zbog prethodnog lošeg iskustva, manjka informacija ili možda čak straha ili srama. S obzirom na to, nije ni čudno da neki nikada nisu isprobali ovaj poseban dodatak. Zanimljiva stvar je manje poznata činjenica da mnoge žene ne dožive svoj prvi orgazam sve dok ne počnu koristiti seks igračku. Budući da istraživanja pokazuju kako je većini žena potrebna stimulacija klitorisa da bi doživjele orgazam, predlažemo da započnete s klitoralnim vibratorom koji odličan uvod u korištenje seksualnih igračaka. Danas je savršena prilika da napravite prvi korak; kako vam to zvuči?

Lelo

Iskusite nešto novo

Nakon što se upoznate s tradicionalnim vibratorima, isprobajte igračke sa soničnim valovima koji stimuliraju vanjski i unutarnji dio klitorisa, poput jedinstvenih SONA, SILA, ili ENIGMA. Kao šećer na kraju dolaze seks igračke koje istovremeno stimuliraju vanjski i unutarnji dio. Iskoristite Dan seks igračaka kao priliku za novu, uzbudljivu avanturu koju ste oduvijek željeli isprobati. Nove tehnologije koriste se u seks igračkama kako bi vam pružile novu vrstu užitka za vaš um i tijelo. Primjerice, Cruise Control - značajka koja automatski pojačava intenzitet kada se jače pritisne uz tijelo za kontroliran i dosljedan užitak. Time se dobiva potpuno nove senzacija za bolji i snažniji orgazam. Jeste li zaintrigirani?

Lelo

Zdravlje i užitak

Ako ste se pitali kako zdravlje i užitak idu zajedno, dajte nam priliku da vas naučimo. Postoje neke stvari koje jednostavno trebate napraviti kako biste očuvali svoje seksualno zdravlje kada koristite seks igračke - i ne, to vam neće stati na put do vašeg užitka. Ovo su LELO savjeti:

  • Izbjegavajte lažne proizvode - svakako provjerite certifikate.
  • Kvaliteta ima cijenu - jeftini proizvodi nisu vrijedni rizika.
  • Higijena je ključna - perite i čistite seks igračke; isprobajte sredstvo za čišćenje seks igračaka; samo ga poprskajte, pričekajte pet sekundi i isperite.
  • Mnoge seks igračke napravljene su od plastike i sadrže ftalate. Odaberite igračke od medicinskog silikona, s različitim uzorcima vibracija i intenziteta stimulacije. Takve se igračke lakše čiste (manje su vjerojatnosti da se za njih vežu bakterije) i zabavnije su za otkrivanje onoga što vam se sviđa.
  • Pročitajte recenzije - svakako provjerite što drugi ljudi pišu o proizvodu koji vas zanima.
Lelo

Zajedno do orgazma

Seks igračke odličan su izbor za podizanje atmosfere u spavaćoj sobi. Nakon iskrenog, intimnog razgovora s partnerom, odaberite igračku koja će se svidjeti oboma. Zahvaljujući širokoj ponudi proizvoda, možete istražiti nove načine obostranog užitka sa seks igračkama za parove. Produbljivanje strasti nikad nije bilo lakše i ispunjenije. Budite maštoviti i nemojte biti sebični.

Lelo