Biljka koja povećava grudi i smanjuje težinu

| Health |

 

Pixabay

Želja mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da grudi izgledaju veće, a struk tanji. 

Piskavica je upravo ta biljka koja pomaže u obnovi cjelokupnog organizma.Sjeme piskavice prirodno povećava grudi i smanjuje težinuPiskavica može ženama povećati grudi jer sadrži fitoestrogen koji utječe na rast grudi i na zadržavanje vode u tkivu.

Osim za ljepotu, dobra je i za dojilje jer potiče proizvodnju mlijeka. Sjeme piskavice također smanjuje tegobe PMS-a. Zbog djelovanja na maternicu konzumirajte je par dana prije porođaja jer potiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.

Piskavica je jedna od najstarijih ljekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana.

U liječenju i prehrani se koristi njeno sjeme koje je neizbježan sastojak curryja i drugih začinskih mješavina veoma popularnih u Indiji i na Istoku. Ovo sjeme se koristi zbog alergija, visokog tlaka, reguliranja šećera u krvi, stimulacije metabolizma. Međutim, okus ove biljke je izrazito jak pa se na njega trebate naviknuti.

Sjeme piskavice možete kuhati kao kašu ili samljeti u prah (samljeveno u prah je djelotvornije). Uzimajte pola žličice dvaput dnevno za poboljšanje probave. Piskavicu možete koristiti i kao laksativ: pola do jedne male žličice svježe mljevenih sjemenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte tri puta dnevno.