4 zdrave užine koje možete ponijeti na plažu

| Health |

Nema nište gore za vašu liniju nego kalorične grickalice koje jedete kada ste van kuće.

Naša definicija savršenog ljetnog dana je ležati na plaži i čitati knjigu uz ukusne snackove i omiljeno piće.

No, najčešće na plaži ostajemo tijekom cijelog dana, a ljetni barovi puni nezdravih snackova nisu prijatelj naše linije pa smo za vas pronašli zdraviju alternativu.

U nastavku vam donosimo 4 zdrava snacka koje možete ponijeti sa sobom na plažu, a poslužit će kao dobra alternativa skupim grickalicama te zadovoljiti vaš apetit i želudac.

Voćna salata
Velika većina nas na plažu uvijek ponese omiljeno voće. Sljedećeg puta napravite voćnu salatu i ponesite je u posudi tako da vam je u svakom trenu pri ruci voće već spremno za grickanje. Savjet plus: narezane kockice voća možete i ranije zamrznuti te ih polu smrznute ponijeti sa sobom - voće će duže ostati hladno, a tako ćete i utažiti želju za sladoledom.

Humus i povrće
Jede vam se čips i umak? Humus i narezano povrće savršena su zamjena! Mrkva ili celer idealna su kombinacija s humusom. Ako vam povrće ipak nije dosta, uvijek možete ponijeti krekere, peciva ili slane perece.

Granola
Savršen slatkiš koji možete ponijeti na plažu je hrskava granola. Napravite svoju vlastitu kod kuće, uz omiljene namirnice poput orašastih plodova, sušenog voća i raznih vrsta sjemenki.

Orašasti plodovi
Napraviti vlastiti miks omiljenih orašastih plodova i staviti ih u vrećicu koju uvijek možete ponijeti u torbu vrlo je vjerojatno najpraktičnija opcija od svih. Ako pak niste fan badema, lješnjaka, kikirikija i ostalih plodova i kokice su dobra opcija.