Gdje su to sinoć partijali brojni poznati?

| Lifestyle |

Tradicionalni godišnji Jägermeister party, pod nazivom Jelenova radionica, održan je u zagrebačkom Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Više od 600 gostiju, među kojima su se našle i brojne poznate osobe, uživalo je u odličnoj atmosferi najočekivanijeg tuluma godine i u otkrivanju tajnih sastojaka najomiljenijeg biljnog likera na svijetu.

Najveselije događanje u gradu oduševilo je prisutne dojmljivom scenografijom koja je, među ostalim, uključivala brojne vrhunski očuvane oldtimer automobile, a za glazbeni doživljaj pobrinula se legendarna zagrebačka hip hop skupina Bolesna braća te odlični DJ dvojac Pill Jackson i Independent. Priliku da ih pomirišu i saznaju više o samim začinima koji se nalaze u tajnoj Jägermeisterovoj recepturi te kako ih kombinirati nisu propustile ni brojne poznate osobe.

DJ Phill Jackson i DJ Independent
DJ Phill Jackson i DJ Independent

Tako su u čudesan Jelenov svijet zavirili i glazbenici Nina Badrić, Saša Lozar, Ivica Propadalo, Antonija Šola, voditelji Mia Kovačić i Mario Petreković, glumci Nataša Janjić, Ana Begić Tahiri, Rene Bitorajac, Mirna Medaković, Andrea Mladinić, Marija Borić i Duško Modrinić, modni dvojac ELFS, modni stručnjak Viktor Drago, model Anita Dujić, poduzetnica Lana Pavić, te brojni drugi.