Gdje je nestala čuvena mačka Karla Lagerfelda?

| Lifestyle |

Instagram/@choupetteofficiel

Kada je legendarni dizajner Karl Lagerfeld preminuo u veljači 2019. godine, počele su kružiti glasine kako je Karl čitavo svoje nasljedstvo prepisao svojoj voljenoj mački Choupette.

Prema šuškanjima brigu o Choupette trebala je preuzeti Anna Wintour, ali cijela je priča postala misteriozna.

Priča oko Lagerfeldovog nasljedstva još uvijek nije riješena, a kada je u pitanju predivna burmanska mačka sa safirno plavim očima, situacija nije mogla ostati nedorečena.

Mjesecima se nije znalo kakva je sudbina zadesila predivnu Choupette, a Karlovi obožavatelji su na društvenim mrežama stalno zapitkivali: gdje je Choupette, je li dobro, tko se brine o njoj i da li je sama?

Caroline Lebar, dugogodišnja predstavnica komunikacija za Lagerfeldovog brend, izjavila je kako su glasine o Anni Wintour kao skrbnici Choupette samo glasine te da je brigu o Choupette preuzela njezina dadilja i bivša Karlova kućna pomoćnica Françoise Caçote.

Nadalje, Caroline je rekla kako je Choupette u dobroj formi i okružena ljubavlju te da s vremena na vrijeme dolazi u posjetu do središta Chanela radi fotografiranja za njezin Instagram profil.