Gdje ići kada vani pljušti kiša

| Lifestyle |

Što Zagreb nudi kada vani pada kiša?

Jesen nam je pred vratima što znači samo jedno kiša i ružno vrijeme postat će nam svakodnevica. Ljetna druženja na vanjskim površinama, zamijenit će in door druženja.
Iako većina kišno vrijeme voli provoditi na svome kauču ispod dekice uz filmove i serije ipak se ne smijemo zatvoriti u kuću i postati asocijalni jer svima nam ionako, zbog pandemije koronavirusa, fali socijalna komponenta.
Baš iz tog razloga smo mi istražili gdje je najbolje provoditi vrijeme kada se kiša spusti na Zagreb. U nastavku vam donosimo naše favorite.
1. Studio Smijeha

Studio Smijeha

Smijeha nikada dosta, a gdje ćete se više nasmijati nego u kući stand-up komedije. Studio Smijeha pronađite u ulici Andrije Hebranga 10.
2. Kino

Kino

Kino je apsolutni klasik kada je u pitanju kišovito vrijeme. Umjesto na vlastitom kauču uživajte u čarima novih filmova i kokica.
3. Restoran Ficlek

Restoran Ficlek

Jako zagrebački restoran apsolutni je must try restoran. U predivnom ambijentu ulice Pod Zidom smjestio se možda i najzagrebačkiji restoran u Zagrebu.
4. Predstava Predsjednici&ca

Predsjednici&ca


Kazalište Kerempuh dom je jedne od, trenutno, najhvaljenijih predstava, a radi se o satiri na temu svih bivših hrvatskih predsjednika i predsjednice.
5. Amazinga

Amazinga

Imate li viška energije, Amazinga je mjesto za vas. Zabavni park na zatvorenom u kojem čete se jako zabaviti, a usput i trošiti kalorije.