Food Lab, novo mjesto u Zagrebu koje morate posjetiti

| Lifestyle |

Zagreb je definitivno gastronomski prodisao, svakog dana otvaraju se neki novi food koncepti, bistroi, restorani i dučančići s hranom. Svi redom odlično su uređeni, imaju zanimljivi vizualan dizajn, aktivni su na društvenim mrežama i naravno, imaju odličnu hranu. Tako nam je za oko zapeo i novootvoreni funky restoran Food Lab koji se smjestio u Point shopping centru na Vrbanima

Food Lab

Na meniju ćete ovdje naći svašta, a ono što je posebo zanimljivo je da je koncept i glavna ideja iza Food Laba, kako mu i ime govori, eksperimentirati s hranom i svaki mjesec na jelovnik uvesti neko novo, drugačije jelo.

Food Lab

Osim pizza koje rade isključivo s najboljim namirnicama, nude i fenomenalan burger kojeg im je pomogao osmisliti i napraviti poznati gurman i radijski voditelj Siniša Švec. Od mesa tu su beefsteak i ramstek dok za one koji ipak žele nešto lakše pojesti nude wok ili pak odličan ‘al dente’ risotto.

Food Lab

"Ponosimo se činjenicom da se sve namirnice nabavaljaju svakodnevno svježe" kažu nam Filip Jelaš, poznati zagrebački DJ i poduzetnik te Miroslav Bokulić koji stoje iza ovog novog cool mjesta u Zagrebu koje morate posjetiti te dodaju kako je za hranu u Food Labu zadužen kuharski duo Bojan Geto i Marko Uroić.

Food Lab

Uređenje prostora potpisuje studio Arhitektri koji je osmislio i sestrinski caffe bar u istom centru – Coffee Lab. U prostoru prevladavaju lagane i nenapadne boje poput bež i sive, a glavna ideja iza uređenja je da se ovdje svi gosti osjećaju udobno kao kod kuće. S obzirom da je prostor zanimljiv i prostran,  odličan je za sve vrste proslava, od rođendanai krstitki do korporativnih evenata.

Food Lab

Ono što je dobra vijest je da i dostavljaju pizzu no dostavljaju samo pizzu jer su svjesni da ostala hrana gubi na kvaliteti nakon što se stavi u kutiju. Zato obavezno se zaputite do Food Laba i isprobajte njihovu kuhinju, sigurni smo da će vam se svidjeti.

Food Lab