Zaboravljena igračka iz djetinjstva kojom se možete riješiti sala na stomaku

| Fit |

Pixabay

Svi smo zaboravili jednu od omiljenih igračaka iz djetinjstva – hulahop. Igrajući se kao djeca, nismo znali da je hulahop odlična sprava za vježbanje i sagorijevanje kalorija.

Intenzivnim vrtenjem hulahopa sat vremena možemo potrošiti i do 400 kalorija.

Svi rekreativci koji neumorno vrte svojim kukovima tvrde da je hulahop zabavna, zdrava i jeftina rekreacija koja polako postaje jedan od najpopularnijih načina vježbanja. Ovo zabavno vježbanje pomoći će vam u smanjenju struka, težine, izgradnji trbušnih i leđnih mišića, a poboljšava ravnotežu i držanje. Također, idealan je izbor za one koji žele na lagan i zabavan način poboljšati kondiciju, učvrstiti tijelo i osjećati se bolje. Kružno gibanje ovog čudesnog obruča jedina je vrsta vježbanja koja istovremeno dovodi do rada svih mišića - zdjelice, bedara, kukova, trbuha i leđa.

Upravo zato što jamči istovremenu zabavu i odličan trening, hulahop postaje sve popularniji diljem svijeta. Proizvedeni su i profesionalni hulahop obruči koji su namijenjeni upravo za ovaj vid vježbanja. S njima je lakše rukovati jer se okreću znatno sporije od običnih, ali naravno, u nedostatku fitness hulahop obruča poslužit će vam i onaj iz vašeg djetinjstva.