Što ne smijete zaboraviti ponijeti na trening?

| Fit |

Najvažnija stvar kada idete u teretanu je dobro spakirana torba za teretanu.

Ono bez čega nikada ne idemo u teretanu je čist ručnik, lagana užina i omiljena playlista, ali postoje i beauty sitnice koje trebaju biti sastavni dio vaše torbe za teretanu.

Donosimo vam 5 beauty proizvoda koji su neophodni u vašoj torbi za trening:

Dezodorans
Dok sagorijevate kalorije, prirodno je pojačano se znojiti pa je dezodorans potreban kako bi neutralizirao miris znoja i dao osjećaj svježine. Neka vaš izbor uvijek bude bez parabena jer vas prirodni sastav štiti od neugodnih mirisa i sprječava stvaranje bakterija.

Maramice za skidanje šminke
Ako ste jedna od onih žena koje vole biri sigurne da su uklonile sve tragove šminke s lica prije treninga, vlažne maramice su vam neophodne. Na ovaj način ćete spriječiti pojavu akni zbog prekomjernog znojenja.

Balzam za usne
Teretana nije baš mjesto s obiljem svježeg zraka, što isušuje vaše usne i čini ih sklonima pucanju. Uvijek sa sobom nosite balzam za usne kako biste ih mogli njegovati čak i na treningu.

Vodootporna maskara
Puno žena u teretanu odlazi nakon posla pa ne stignu temeljito skinuti maskaru. Iz tog razloga je važno izabrati vodootpornu maskaru koja vam se neće razmazati tijekom treninga.

Šampon za suho pranje kose
Znoj čini našu kosu prljavom. Šampon za suho pranje treba uvijek biti u vašoj sportskoj torbi. On daje volumen vašoj kosi i utječe na to da izgleda čistije pa je pravi spas kada nakon završenog treninga trebate nastaviti s obvezama.