Prvi sportski grudnjak s novom reaktivnom tehnologijom

| Fit |

U današnjoj industriji proizvodnje sportskih grudnjaka Reebok je uzdrmao tržište predstavljanjem PureMove Bra. Prvi takve vrste - tehnološki napredan sportski grudnjak, koji na jedinstven način reagira i prilagođava se pokretu kako bi pružio najbolji osjećaj potpore i kontrole. Povratne informacije potrošača predugo su ukazivale na trend frustriranih žena koje se osjećaju nezadovoljnima s mogućnostima svojih sportskih grudnjaka. Ukazale su na alarmantne podatke, primjerice - jedna od pet žena još uvijek izbjegava fizičku vježbu samo zato što nema odgovarajući sportski grudnjak. Odlučan u namjeri da promijeni postojeću situaciju, Reebok se prije tri godine zaputio na putovanje s jasnom misijom - promijeniti standard industrije sportskih grudnjaka te resetirati i dignuti ljestvicu. Upravo sada, malo više od četrdeset godina nakon što je prvi sportski grudnjak lansiran na tržište, Reebok s ponosom predstavlja prvi proizvod koji u sebi sadrži potpuno novu Reebokovu tehnologiju senzora pokreta.

Reebok PureMove Bra

Reebokova tehnologija senzora pokreta rezultat je tretiranja sportske tkanine s finom tekućinom koja se zgušnjava u gel – rješenje u obliku gela koji se pretvara u tekućinu kada se nalazi u mirnom položaju ili u laganom pokretu, dok se zgušnjava i stvrdnjava pri kretanju s većim brzinama. Ova tehnologija namijenjena tkanini prilagođava se i reagira prateći oblik tijela, brzinu pokreta grudnog tkiva te vrstu i brzinu kretanja. Krajnji rezultat za korisnicu ovakvog grudnjaka jest grudnjak koji se manje rasteže pri pokretima većeg intenziteta, istodobno pružajući udobnu i laganu potporu koju svi priželjkuju za vrijeme odmora ili pri aktivnostima manjeg napora. 

Reebok PureMove Bra

“Ne možemo biti ponosniji jer na tržište izlazimo s proizvodom koji ruši sve granice u kategoriji koja već predugo bilježi nezadovoljne potrošače te kojoj nedostaju prava tehnološka postignuća. Inovacija se nalazi u Reebokovom DNK te stavljanju naglaska na preobrazbu i unaprjeđenje jednog od najvažnijih odjevnih komada za fitness”, kaže Barbara Ebersberger, dopredsjednica sportske odjeće za Reebok.

Reebok PureMove Bra

U svom trogodišnjem razvojnom procesu PureMove tehnologije, Reebokov rad u laboratoriju, testiranje pokreta grudi te preinake proizvoda na Delaware Sveučilištu, bili su integrirani u jedno. Udružili su snage te podigli ljestvicu u standardima industrije za biomehaniku grudi koja je dio kako završnog dizajna PureMove tehnologije, tako i cjelokupnog Reebokovog asortimana kolekcije grudnjaka za jesen/zimu 2018 i nadalje. Do sada, standardi industrije za testiranje biomehanike grudi uključivali su prosječno najviše dva do četiri senzora pokreta u području grudi kako bi pratili odskok i potporu. Reebok i Delaware Sveučilište koristili su ukupno 54 jedinstvenih senzora pokreta tijekom strogih testiranja te su te podatke iskoristili kako bi osigurali da je svaki detalj pokriven i obrađen pri razvoju PureMovea.

Reebok PureMove Bra

Krajnji rezultat je dizajn koji nalikuje gotovo drugoj koži, a pored reaktivne tehnologije, ključne značajke PureMove grudnjaka uključuju:

  • Prozračne rupice: neovisno o fizičkoj aktivnosti, na prednjem i stražnjem dijelu grudnjaka, stvaraju osjet ugode i svježine.
  • Prilagodljivost oblika: oblikovani prednji dio i slobodno rezani rubovi za minimalistički osjet gotovo druge kože kako biste se mogli kretati nesputano bez ikakvih smetnji.
  • Minimalistička struktura: sastavljen od samo 7 jedinstvenih dijelova tkanine koji se tijelu prilagođavaju na gotovo nevidljiv način. 
Reebok PureMove Bra

„Mnogi će pretpostaviti da više potpore kod sportskih grudnjaka znači i više tkanine, trakica, kukica i drugih dijelova od kojih se sastoji. Međutim, korištenjem naše tehnologije senzora pokreta, dizajn PureMove grudnjaka je upravo namjerno drukčiji“,kaže Danielle Witek, viši dizajner inovacijske odjeće za Reebok. „Minimalistički dizajn grudnjaka može vas zavarati kada ga prvi put uzmete u ruke, no to ne biste trebali zamijeniti za osjećaj nedostatka potpore ili tehnologije jer svaki pa i najmanji detalj je pažljivo isplaniran te iza sebe krije godine naših istraživanja i testiranja.“

Reebok PureMove Bra

Reebok PureMove grudnjak dostupan je u 10 jedinstvenih veličina (XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+) posebno kreiranih kako bi odgovorio na povratne informacije potrošača o nedostatku rješenja za one kupce kojima standardne sportske veličine grudnjaka ne odgovaraju. Veličine su osmišljene kako bi korisnice mogle pronaći baš njima odgovarajuću i idealnu veličinu. Kako bi proslavile jedan od Reebokovih najiščekivanijih proizvoda u 2018. godini, ovoj kampanji su se priključile Reebokove najsjajnije ženske zvijezde uključujući Gal Gadot, Gigi Hadid i Nathalie Emmanuel. 

Reebok PureMove Bra

Reebok PureMove grudnjak dostupan je na Reebok.com po cijenu od 60$ i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera po cijeni od 449,00 kuna.