Napitak od cimeta i kefira skinut će višak s trbuha i ubrzati metabolizam

| Fit |

Različite namirnice koje i inače većina nas jede pridonose mršavljenju uz pravilno uzimanje i dobre životne navike. Primjerice, napitak koji sadrži cimet i kefir pokrenut će metabolizam i tako vam pomoći u dostizanju željene težine.

Ako ste, kao i obično, ljuti na sebe jer ste tijekom posljednjih mjeseci pretjerali s junk foodom i tako "zaradili" višak kilograma, ne očajavajte. Samo u večernju rutinu ubacite ispijanje kefira s cimetom i organizam će sam početi da izbacuje masnoće, čisti tijelo od toksina i ubrzava metabolizam.

Pomiješajte 200 ml kefira (koji ste držali na sobnoj temperaturi, ne u hladnjaku) s pola žličice cimeta. Svako večer, umjesto večere, ispijte ovaj napitak i rezultati će uskoro biti vidljivi.

Cimet zagrijava tijelo i potiče metabolizam što doprinosi mršavljenju. Uzimanje cimeta prije spavanja najviše će pridonijeti mršavljenju u području trbuha, također potiskuje apetit i pridonosi osjećaju sitosti. Osim što pomaže snižavanju lošeg kolesterola, cimet pridonosi i reguliranju šećera u krvi. Vrlo brzo ćete se osjećati lakše i ljepše jer ovaj napitak utječe i na ten i kosu.