Kako zavoljeti trčanje na traci?

| Fit |

Možete li zamisliti bilo koju teretanu bez trake za trčanje?

Možda je ne obožavate, ali ako posjećujete teretanu, sigurni smo da traku za trčanje redovno koristite – jer bez nje se ne mogu zamisliti dobri rezultati, prije svega ako želite smršavjeti. Trening na pokretnoj traci vam ništa neće zamijeniti.

Znamo da su hladniji dani uglavnom svakodnevni izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti, čak i nekima koji ostatak godine vrijedno vježbaju, a čini se da je jasno da takav životni stil ostavlja posljedice: na naše zdravlje, razinu energije i na fizički izgled.

Kako sebe ne biste doveli u situaciju da se morate podvrgnuti rigoroznoj dijeti, bilo bi dobro da ispred sebe postavite fitnes ciljeve i ove zime budete fit, bez straha da ćete se ispod toplih džempera pretvoriti u lopticu.

Istina, u hladnim danima vježbanje u prirodi je sve izazovnije i teže. Baš zato odlučite se za trčanje u zatvorenom, jer trenutno još jedna od prednosti koju ima trening na pokretnoj traci je to što se možete fokusirati samo na jednu spravu (koju osoblje, ali i vi sami možete redovno dezinficirati) umjesto da budete u kontaktu s više njih.

U nastavku vam donosimo inspirativan video koji pokazuje kako trening u teretani može biti jako zabavan, posebice kardio trening na pokretnoj traci, koji će dovesti do efikasnog sagorijevanja kalorija.

How To Make Treadmill Running Fun!