Kako skinuti salo s bedara?

| Fit |

Na putu ka stjecanju dobre kondicije i mišićavih nogu često radimo pogrešne vježbe zbog kojih naša bedra izgledaju veće nego što bi trebalo.

Da biste to izbjegli, postoji posebna rutina koja će pomoći da imate vitke i tonirane noge.

Najbolji dio od svega je da sve ove vježbe možete izvoditi kod kuće.

Trokutno podizanje nogu

Lezite na pod. Oslonite se na desnu ruku i poduprite tijelo. Lijevom rukom dohvatite lijevu nogu. Desna bi trebala ostati ravna. Ako ne možete ispraviti lijevo koljeno u potpunosti to je u redu. Možete ga lagano saviti. Počnite lagano dizati desnu nogu.
Napravite tri serije od 15 ponavljanja i promijenite stranu.

Bočni plank

Smjestite se u položaj bočnog planka. Stavite desnu ruku na bedro. Lijeva ruka je ispružena i oslanja se o pod. Ruku nemojte savijati u laktu kao što ste to činili u prethodnoj vježbi. Savijte noge tako da stopala stoje iza kukova. Polako dižite desnu nogu, potom je vratite u početni položaj. Ponovite tri serije od 15 ponavljanja, a zatim promijenite stranu.

Dijamantni udarci

Lezite na leđa. Ruke bi vam trebale biti uz bok. Podignite noge prema gore i savijte koljena. To je početna pozicija. Sastavite tabane tako da vas položaj podsjeća na žabu.
Ispružite noge sa strane što je više moguće. Počnite stiskati unutarnju stranu bedara kako biste ih spojili. Vratite se u početni položaj. Napravite tri serije po 15 ponavljanja.

Stisnite i čučnite

Stanite ravno. Postavite jastuk između koljena i stisnite mišiće bedara. Čučnite savijajući se i gurajući stražnjicu unatrag. Još više stisnite jastuk koljenima.
Povucite tijelo prema dolje, poput opruge, a zatim odskočite četiri puta. Držite ruke ispred prsa. Vratite se u početni položaj. Ponovite tri serije s 15 ponavljanja.