Jennifer Lopez pokazala je kako održava svoju fit liniju u 50. godini života

| Fit |

Jennifer Lopez je zauzeta radna majka, koja trenutno snima novi film, Udaj se za mene, ali još uvijek nalazi vremena da u svoju dnevnu rutinu uklopi u redovno vježbanje.

50-godišnja zvijezda Hustlersa na svoj je Instagram profilu podijelila video svog vježbanja i moramo priznati da je on uistinu impresivan.

Naime, Lopez, u videu vježba s tri utega težine od 21 kilograma sa svake strane šipke koju gura svojim nogama.

Redovni sljedbenici latino zvijezde na Instagramu već su svjesni koliko je jaka, jer redovito dijeli slike i video zapise svojih sesija u teretani.

Između turneje „It's My Party“ koja se održala tijekom prošlog ljeta, striptiz filma Hustlers, za koji je naučila plesati oko šipke, i proba za svoj nadolazeći nastup na Super Bowlu sa Shakirom, Lopez je imala puno dodatnih prilika da održavanje linije svoga tijela.

Instagram/@jlo

Njezin zaručnik, Alex Rodriguez, često joj se pridružuje na treninzima pa je tako prošli tjedan objavio njihov zajednički  video u kojem pokazuje kako vježbaju.

Par obožava mijenjati vježbe koje izvode pa tako osim klasične teretane pohađaju satove joge i BootCampa u prostorijama zagrijanim do 120 stupnjeva.

Čini se kao da ne postoji ništa što. J.Lo neće pokušati kako bi održala svoje tijelo da izgleda i osjeća se snažnim.

Instagram/@jlo