Donosimo vam 5 trikova za oblikovanje tijela do ljeta

| Fit |

Kako postići savršenu figuru do ljeta?

Plaža odnosno skidanje u kupaći kostim za mnoge predstavlja problem jer nisu zadovoljni svojim tijelom odnosno svojom formom za ljeto. Želite li poraditi na svojoj formi krenite već danas jer ljeto je blizu. Krajnje je vrijeme da počnete raditi na svome summer body-u, a mi vam u nastavku donosimo 5 trikova za oblikovanje tijela do ljeta.

Kako postići savršenu figuru do ljeta?

1. Iz prehrane izbacite šećer
Probajte što duži period prestati jesti šećer kako biste izgubili kilograme. U prijevodu to znači da iz prehrane izbacite šećer u bilo kojem obliku od grickalica, preko čokolade pa sve do šečra u kavi.
2. Bavite se bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti
Fizička aktivnost vrlo je bitna pri oblikovanju tijela. Pronađite aktivnost koja vam najviše odgovara i koju volite raditi kako biste bili maksimalno efikasni i kako ne biste preskakali treninge.
3. Dovoljan unos vode kroz dan je ključan
Uz sebe uvijek imajte bocu vode kako biste je popili dovoljno kroz dan, ali i kako biste znali koliko vode ste u danu popili. Nikako nemojte piti manje od dvije litre vode dnevno.
4. Tretmani za oblikovanje tijela od velike su pomoći
Nemojte očekivati kako ćete zbog par anticelulitnih tretmana ili tretmana za oblikovanje tijela doći do željenog cilja, ali oni mogu biti od velike pomoći ako se pravilno hranite i vježbate.
5. Nemojte odustati
Rezultate nećete vidjeti odmah no neka vas to ne demotivira. Potreban je duži vremenski period kako biste počeli uviđati željene promjene i zato ne odustajte.