Čudotvorni napitak za skidanje kilograma nakon blagdana

| Fit |

Uskrs je iza nas, a sada je vrijeme za skidanje kilograma. Iako mnogi taj proces odgađaju tek nakon 1.5, mi se time ipak ne bi toliko zaigrali pa vam savjetujemo da je krajnje vrijeme za početak skidanja kilograma i tesanja tijela barem malo do ljeta. 

O čajevima ste vjerojatno sve već čuli, a mi vam donosimo tri čaja koja zbilja pomažu i bilježe velike rezultate. Naravno, nerealno je očekivati ne znamo kakve rezultate ako samo pijete čajeve već je zbilja potrebno i vježbati. 

ŽUTI ČAJ

Uvjerljivo najbolji prirodni pripravak za gubljenje težine je žuti čaj. On sadrži dijetni enzim koji pomaže bržoj probavi hrane i sagorijevanju suvišne masnoće u tijelu. Najbolji je prirodni pripravak za gubljenje težine a pogoduje osobama osjetljivog želuca. Za razliku od klasičnog zelenog čaja nema nimalo trpkosti i sadrži neznatnu količinu kofeina. Osim što pogoduje mršavljenju, čisti tijelo od otrova, smanjuje masnoću u krvi, povisuje mentalnu i tjelesnu aktivnost i djeluje protiv depresije.

CRVENI ili OOLONG ČAJEVI

Crveni ili oolong čajevi poboljšavaju topljenje masnoća za 12 %, povećavaju nivo energije za 10 % i potrošnju kalorija za 4 %. Idealni su u fazama skidanja potkožnog masnog tkiva jer potiču mršavljenje (zovu ih „aromatičnim ubojicama masnoća"), uravnotežuju neravnotežu kolesterola u organizmu, podižu imunološki sustav te olakšavaju psihički i fizički stres. 

BIJELI ČAJEVI

Osim žutog i oolong čajeva i bijeli čajevi imaju vrlo pozitivne učinke na naše tijelo. Njihovo djelovanje identično je zelenim čajevima, ali zbog veće antioksidativne koncentracije smatramo ih najučinkovitijim suborcima za jačanje narušenog imuniteta. A zanimljivo je i to što su ga drevni Kinezi prozvali eliksirima mladosti, dugovječnosti i ljepote.