3 trika za gubljenje kilograma zaslužna za drastičnu promjenu koju je postigla Adele

| Fit |

 

Nedavnom transformacijom Adel je "srušila" internet kada je za svoj 32. rođendan podijelila fotografiju nove verzije sebe.

Nakon što je izgubila 44 kilograma, pjevačica je privukla puno pažnje zbog svog izgleda, što je pokrenulo raspravu preko interneta za i protiv njenog mršavljenja.

Tada se umiješao njen bivši trener Pete Geracimo koji je otkrio da se tajna njenog mršavljenja sastoji od tri ključna koraka. Pete je surađivao s Adele četiri godine, sve dok se ona nije preselila u Los Angeles 2016. godine. Rekao je da je najvažnije ne žuriti s procesom transformacije.

"Moj glavni savjet svima koji žele unijeti zdrave promjene je da se u potpunosti predaju cjelokupnom procesu, a prije svega da budu strpljivi", rekao je Pete.

Ako vas je Adelin novi izgled inspirirao, dobra vijest je da Geracimo rekao da transformacije nisu toliko komplicirane. Sve što je potrebno je vjerovati u sebe, biti dosljedan u svojim postupcima i discipliniran u svojoj navikama.

Instagram/ @oatmeal_recipes

Tri ključna faktora koja će odrediti vaš uspjeh prema njemu su dobro uravnotežen plan prehrane, redovno vježbanje, time povećavate brzinu otkucaja srca i izlazite izvan svoje zone komfora i dobivanje pravilnog i mirnog sna kako biste omogućili svom tijelu i umu da se oporavi.

"Biti zdrav je lakše nego što mislite. Konačno, vježba bi trebala poboljšati i nadopuniti naš svakodnevni život pojednostavljujući svakodnevne zadatke. Nema smisla nekog prisiljavati na nešto ako u tome nema radosti, to je mučenje", smatra Pete.

Vjeruje da u vježbanju mora biti element zabave jer su njegovi treninzi puni smijeha, ali su i ozbiljni. Rekao je kako je trenirao Adele dva do tri puta tjedno, da je teško usklađivala i pronalazila vrijeme za vježbanje, ali je ipak uspjela.