10-minutni jutarnji trening koji će vam dati energije za cijeli dan

| Fit |

 

Instagram/ @saskicollection

Teška buđenja s osjećajem umora i nakon dovoljna sna, lako možete razbiti s nekoliko vježbi uz koje ćete se osjećati vedro i ispunjeno energijom tijekom cijelog dana.

Kao što je važno naviku ispijanja jutarnje kave na prazan želudac zamijenite zdravim sokom ili smoothiejem, tako i vježbanje stavite ispred neaktivnosti ili lijenosti.

Njemačka fitness instruktorica i manekenka Pamela Reif ističe kako je veliki ljubitelj jutarnjih vježbi koje joj daju energiju za odličan početak dana.Desetominutni jutarnji program koji ona prakticira nije previše intenzivan, a pruža vam sjajno sagorijevanje i istezanje tijela.

"Ne treba vam nikakva oprema, a ni puno prostora. Ako vam treba pauza tijekom vježbanja, uzmite je, ali samo nemojte odustajati", poručuje Reif. Video na njenom kanalu snimljen je u punoj dužini, što znači da doslovno možete pratiti sve vježbe koje ona radi, a uključuju razne čučnjeve, skokove, plankove, sklekove i istezanja.

Kao i brojni drugi treneri, Reif ističe da je jutro savršeno vrijeme za vježbanje. Ako želite trenirati redovno, najbolje je da to bude prva stvar koju radite kada ustanete.

Uz jutarnje vježbe ubrzavate metabolizam koji ostaje u stanju ubrzanja i po 24 sata. Jutarnje vježbe reguliraju apetit, povećavaju vašu koncentraciju, daju vam više energije, a za ovaj 10-minutni trening dovoljno je ustati pola sata ranije iz kreveta.

10 MIN GOOD MORNING WORKOUT - Stretch & Train // No Equipment | Pamela Reif