Fedde Le Grand gost je senzacionalnog zagrebačkog glazbeno-scenskog događaja

| Lifestyle |

La Fiesta by Sensation
La Fiesta by Sensation

Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice, Nizozemac Fedde Le Grand glavna je zvijezda jedinstvenog glazbeno - scenskog događaja La Fiesta Stage by Sensation koji će se održati u Zagrebu u subotu, 9. travnja 2016 u Hypo centru.

Glazbeni spektakl predstavili su ispred organizatora Tomislav Burazin, Marina Knežević iz Jamnice te zamjenik pročelnika gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Tedi Lušetić. Dolasku Fedde Le Granda razveselile su se i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske koje su mu nazočile poput voditeljice i ljubiteljice EDM glazbe Ivane Mišerić, rukometnog reprezentativca Luke Stepančića, nogometaša Darijana Žarkova i Franka Andrijaševića, Nevena Ciganovića i brojnih drugih.

Nogometaši Franko Andrijašević i Darijan Zarkov, Ivana Mišerić, Luka Stepančić, Neven Ciganović
Nogometaši Franko Andrijašević i Darijan Žarkov, Ivana Mišerić, Luka Stepančić, Neven Ciganović

Jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand predvodi sjajan tim koji će publiku rasplesati te odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje. Uz njega, na La Fiesta Stage by Sensation partiju nastupaju DJ Aleksandar Som, poznati violinist Miguel Lara, te ponajbolji svjetski akrobati La Fiesta tima koji inače nastupaju u Cirque de soleil te drugim destinacijama zabave. Hrvatsku će na sjajnom partiju predstavljati DJ-i Aldo Morro i Matroda koji su u posljednjih nekoliko godina postali pravi miljenici hrvatske publike.

Fedde Le Grand dolazi u Hypo centar
Fedde Le Grand dolazi u Hypo centar

Fedde Le Grand u Zagrebu će predstaviti upravo objavljeni album Something Real. Četrnaesti album popularnog DJ-a predstavlja nove zvukove i suradnju s glazbenicima koji su među ostalim radili i na albumima grupe One Direction te Miley Cyrus. Ususret dolasku u Zagreb Fedde nastupa na američkoj turneji koja će kulminirati nastupom na najpopularnijem EDM festivalu u svijetu Ultra Miami. Fedde Le Grand miljenik je hrvatske publike, prošlog je ljeta rasplesao više od 8000 ljudi na Split Beach festivalu, a nastupu pred zagrebačkom publikom posebno se veseli.

La Fiesta je glazbeno – scenska atrakcija koju čine najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iluziju koja dugo ostaje u sjećanju. Rezidenti su Split Beach Festivala i novaljskog kluba Noa.

Ulaznice za La Fiesta Stage by Sensation, koji traje od 21 do 05 sati, po cijenama od 100 kuna za prvih 100 i VIP Silver za 200 kuna mogu se kupiti u u sustavu Ticketshop.hr te na Tisak media centrima.