Fashion Aid - humanitarna modna revija mladih dizajnera

| Lifestyle |

Fashion Aid revija

Većina mladih studenata modnog dizajna složit će se kako je njihova situacija sve samo ne laka. Mnogi od njih nemaju priliku prezentirati svoj rad i pokazati svoj talent široj publici, a upravo je to onaj korak koji ih vodi iz svijeta anonimnosti u svijet profesionalnog rada i prepoznavanja njihova imena. Svjesni ovog problema, Rotaract klub Centar odlučio je pomoći ovim mladim kreativcima i osigurati im lakši ulazak u profesionalne vode. Fashion Aid je revija koja im, na neki način, služi kao odskočna daska i to već treću godinu za redom. Osnovni je cilj projekta upoznati širu publiku s mladim dizajnerima i predstaviti njihov rad. Ove godine u reviji sudjeluje šest mladih dizajnera, a na licu mjesta će se moći kupiti i komadi iz njihove kolekcije.

Dizajneri koji će se predstaviti 28. listopada u Kinu Europa u 17h na Fashion Aid reviji su Martina Frketić, Ivana Grgac, Monika Papić & Petra Iveković koje djeluju pod imenom „Cherie re Dizajn“, Tara Turković i Franka Dizajn. Uz odjeću, prodavat će se i nakit: „đinđeRAJ by Neda Vuković“ i „Jewelie by Mateja Herceg.“

Uz promociju dizajnera, cilj ovog projekta je i prikupiti sredstva za rad udruge za terapijskoj jahanje KRILA pa kupnjom svakog odjevnog predmeta ili komada nakita dio sredstava donirate KRILIMA, dok sredstva prikupljena prodajom tombole u potpunosti idu istoj udruzi.

Rotaract klub vas poziva da ovu nedjelju dođete u Kino Europa, obnovite svoju garderobu, nadopunite je zanimljivim nakitom, osvojite vrijedne nagrade na tomboli, pomognite udruzi KRILA i uz sve to dobro se zabavite!