Fantastična transformacija oca i sina

| Lifestyle |

U samo 6 mjeseci otac i sin pretvorili su svoje pivske trbuhe u primamljive pločice, a nas uveseljavaju s prije i poslije slikama koje osvajaju Internet i društvene mreže.

2018. godina mnogima je počela s novogodišnjim rezolucijama u koje obvezno uguramo i bavljenje sportom kako bi se konačno riješili nakupljenih kilograma. No, za razliku od većina nas koji ubrzo i zaboravljano na početni plan, otac i sin iz Kine nisu odustali, a njihova transformacija ostavlja bez daha.

Zajedno sa svojom obitelji, fotograf Jesse odlučio je živjeti na što je moguće zdraviji način te se baviti sportom. Svoju rezoluciju donio je 2017. godine, a kroz pravu borbu prolazio je zajedno sa svojim rođacima, posebno svojim ocem s kojim je u svega 6 mjeseci transformirao svoje tijelo.

Put do tijela iz snova započeo je početkom 2017. godine kada su se roditelji privremeno doselili kod Jesseja kako bi pomogli i pružili podršku njemu i njegovoj tada trudnoj suprugi.

Ubrzo nakon, Jesse se riješio svog alkohola u kući te je nagovorio oca da se krenu baviti sportom, dajući mu novu motivaciju u životu.

Dvojica su razvili svoj vlastiti program vježbanja koji još uvijek slijede. Sastoji se od šetnje, trčanja i fitness vježbi. Intenzitet se povećavao iz tjedna u tjedan, a rezultat je i više nego vidljiv.

Nadamo se da će ovaj dvojac i vas motivirati u vlastitoj preobrazbi.