Znamo tko će vas razmaziti - Cremme

| Events |

Zsa Zsa, Cremme

 Unatoč jesenskom vremenu usred proljeća, zagrebačka Tkalčićeva ulica jučer je bila prepuna nasmijanih lica. Cremme je bio dovoljan razlog za to! Riječ je o sasvim novom konceptu koji objedinjuje vrhunske slastice već dobro poznatog brenda The Cookie Factory i isključivo domaćih proizvođača kozmetike pod jednim krovom. „

Cremme
Cremme

 Naša publika je uglavnom ona ljepšeg spola pa smo im željeli približiti ono što najviše vole. Osim toga, dali smo priliku vrhunskim domaćim proizvođačima kozmetike da se predstave“, kazali su nam iz Cremmea. Otkrili su nam kako je raspon cijena proizvoda i njihove namjene, zaista širok. Za sve one koji su se uplašili da njihove omiljene slastice neće biti više dostupne, nema razloga za brigu. Omiljeni brownie sa sladoledom je i dalje tu!

 Cremme je savršeno, jedinstveno mjesto za sve ljubitelje najukusnijih slastica, najfinije kave i kvalitetne kozmetike, ali i one željne opuštanja u ugodnoj atmosferi.

 U sve to, sinoć su se imali priliku uvjeriti brojni posjetitelji, među kojima su se našla i mnoga poznata lica poput Ive Radić, Andree Andrassy, Suzy Josipović Redžepagić, Manuele Svorcan, Barbare Repe, Mije Matić, Lane Jurčević, Jelene Žnidarić Zsa Zsae koja je i nastupila te brojnih drugih.

„Uz neke preinake i poboljšanu kvalitetu, kolači su, osim stare ponude, narasli za još jedan premium segment koji je dobio naziv -  Mrvice. Mrvice je premium brend hrvatskih slastica. Naime, željeli smo ponuditi prave hrvatske slastice naših baka uz bok The Cookie Factoryju, slastica američkih baka. Brownie a la mode, naš signature desert, narasti će za još nekoliko novih brownija. Narastao je i interijer. Inspiracija je jednostavno došla iz više od osam godina iskustva u poslu kojem znate što publika želi i kako se osjeća u prostoru. Slušali smo svoje goste sve ove godine i prilagodili se njima. Inspiracija ste vi! Želimo shodno našoj priči osigurati dnevni boravak u kojem se možete opustiti. Purpura dizajn nam je osmislila oblake zelenila u prostoru, omogućila notu prirode. Nadamo se da smo uspjeli spojiti i malo starog štiha Cookija i novog brenda, Cremme“, otkrili su nam iz prvog ovakvog koncepta, kakav je našem gradu definitivno nedostajao. #razmazitese