Zavirite u impozantan interijer novouređenog Fashion&Friends storea

| Events |

Jučer je u Arena Centru u Zagrebu, održan jedinstven događaj gdje je predstavljen impozantan interijer novouređenog multibrand dućana Fashion&Friends koji pripada grupaciji Fashion Companyja. 

Fashion&Friends, Nika Matić

Osim predstavnika Fashion Companyja i visokih uzvanika te predstavnika medija, ekskluzivno otvorenje posjetila su i brojna poznata lica, sve redom ljubitelji svjetski poznatih marki među kojima su Replay, Diesel, Liu Jo, Superdry, Ugg, Paciotti, Mou, Guess, Tommy Hilfiger i Calvin Klein Jeans.

Fashion&Friends, DJ Rea

Uz urbanu glazbu i odličnu atmosferu za koju je bila zadužena D.J. Rea dobro su se zabavljali brojni influenceri, stilisti kao i brojne osobe iz javnog života poput Ivana Vukušića, Ivana Dečaka, Remi, Natali Dizdar, članova Pravila Igre, Ane Miščević te mnogi drugi. 

Fashion&Friends, Remi i Lucija Helena Kajić

Uzvanici su uživali u zabavnom druženju kao i interijeru velikog dućana koji ostavlja bez daha.vPrekrasan ambijent dizajniran u urbanom duhu istaknuo je najbolje od kolekcija renomiranih svjetskih brendova koji se od sada mogu pronaći na jednom mjestu.

Fashion&Friends, Jelena Marinović Nina Slišković Goleš i Maša Zibar

Inače, Fashion Company je vodeća tvrtka na području modne industije koja danas broji više od 100 prodajnih mjesta diljem Hrvatske i cijele regije, s daljnjom tendencijom širenja i zauzimanja samog vrha kad je shopping s iznimnom dozom stila u pitanju.

Fashion&Friends, Draško Babić, Milija Babović, Stefan Babović, Iva Babović iz Fashion Companya
Fashion&Friends, Natali Dizdar i Edina Pršić