Uz Keune Care Sun Shield ljeto može započeti

| Events |

 

Ljeto je pred nekoliko dana i službeno pokucalo na vrata, a temperatura na termometru već se izdignula iznad vrelih 30 stupnjeva, pokazavši kako se doba godišnjih odmora bliži.

 

Opušteni, suncem, morem i osvježavajućim koktelima ispunjeni dani vrlo su blizu, a osim onih posebnih, magičnih ljetnih trenutaka, koje željno iščekujemo cijele godine, vreli dani za sobom nose i pomalo negativan utjecaj.
Opasne sunčeve UV zrake štetno djeluju kako na našu kožu, tako i na našu kosu. I dok njezi kože posvećujemo više pažnje, štiteći ju raznim kremama, uljima i losionima sa zaštitnim faktorom, njega kose uglavnom padne u drugi plan. No, upravo za vrijeme ljetnih mjeseci, kada je kosa izložena štetnom djelovanju mora, sunca i soli, potrebna joj je posebna i intenzivna njega za oporavak i vraćanje zdravog sjaja.

Kao savršen izbor za ljetnu zaštitu kose istaknula se KEUNE CARE SUN SHIELD linija, posebno osmišljena za najbolju zaštitu od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja. Sadrži sve potrebne esencijalne minerale, UV zaštitu i aktivne proteine koji štite i obnavljaju kosu, a rezultat je prekrasno svilenkasta i sjajna kosa, koja se lako raščešljava i oblikuje.

Uz Keune Care Sun Shield ljeto može i službeno započeti. Za idealan odmor bit će vam potrebno mirisno kokosovo ulje, zaštitni faktor, miris mora i toplina sunca, neka dobra knjiga i pokoji koktel te Keune Care Sun Shield linija, koju možete nabaviti u Keune web shopu, u Keune prodavaonicama i u Keune frizerskim salonima.


Keune Care Sun Shield šampon

Ovaj šampon revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža UV zaštitu. Obogaćen je esencijalnim mineralima, provitaminom B5 i jedinstvenim antiklor kompleksom.
Nježno čisti kosu, uklanja tragove proizvoda za sunčanje, klora i morske vode te pritom blago hidratizira svaku pojedinu vlas.


Keune Care Sun Shield regenerator

Ovaj regenerator revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža kosi UV zaštitu. Intenzivno hidratantni i umirujući regenerator za suncem oštećenu, suhu i krhku kosu. Esencijalni minerali i shea maslac obogaćuju, hrane i tretiraju kosu, obnavljajući ravnotežu vlažnosti i dodajući sjaj.


Keune Care Sun Shield ulje

Ovo je raskošno ulje koje štiti kosu od štetnog UV zračenja i stvara zaštitni omotač oko svake vlasi za zadržavanje vlage te time sprječava isušivanje kose.