Upoznajte prve hrvatske muške gaće!

| Events |

Predstavljenje prvih muških gaća - oktanki

 Brojni poznati muškarci dočekali su OKTANKE!
Na novouređenom odjelu muškog rublja u Nami bilo je pretijesno za brojne poznate muškarce, ali i modne urednice i bloggerice koji su među prvima željele upoznati OKTANKE. Riječ je o Prvim zdravim hrvatskim gaćama za urbane muškarce, svjesne važnosti kvalitete rublja ali i potrebe da rublje zaista bude druga koža.

Predstavljenje prvih muških gaća - oktanki
Predstavljenje prvih muških gaća - oktanki

 Promociji brenda nazočili su poznati frajeri glumci Zlatan Zuhrić Zuhra, Tin Sedlar i Robert Bošković, pjevač Bojan Jambrošić, tv voditelj Boris Kosmač. Kroz promociju ovog brenda okupljene je vodila Barbara Vicković, a o muškom zdravlju i važnosti kvalitetnog rublja pričala je dr. Jasna Krajač.
Ideja o nastanku prvih Hrvatskih zdravih gaća nastala je u radionici modnog brenda OKTAN koji više od 20 godina uspješno stvara istoimeni modni brend. Osluškujući potrebe tržišta, ali i sve češće priče o tome koliko neadekvatno rublje može stvarati različite probleme različito građenim muškarcima prije dvije godine OKTAN je odlučio svoj dosadašnji asortiman kvalitetne pamučne streat stayle odjeće upotpuniti i jedinstvenim muškim boksericama koje će biti sve ono što muškarci sanjaju kad je rublje u pitanju.
 Zašto su OKTANKE zapravo zdrave gaće?
 Nigdje ne stežu zbog načina tkanja posebne vrste pamuka od kojih su napravljene, u svom sastavu nemaju elastin pa ne izazivaju alergije. Ne stežu, a opet sve drže pod kontrolom. Dizajnirane su kao dublji model koji prati baš svaki tip različito građenih muškaraca, nogavice su dovoljno dugačke i optimalno široke pomažući u otklanjanju problema trenja unutarnjeg dijela bedara. Način izrade je također poseban- svi su šavovi nevidljivi i mekani, a opet dovoljno čvrsti kako ne bi pucali prilikom nošenja po šavovima.
 O muškom zdravlju i poveznici rublja i jačeg spola jučer je pričala i dr.Jasna Krajač koja je rekla sljedeće:
'Muško rublje je važna karika u životu svakog muškarca i mnogi o tome ne razmišljaju dok ne nastanu problemi. A oni mogu biti neugodne alergije uslijed nošenja sintetičkih tkanina kao i pretjerano zagrijavanje testisa što uzrokuje određene komplikacije. Uslijed nošenja modela koji su previše uski i ne rastežu se, dolazi do pojačanog pritiska na područje skrotuma i testisa što može izazvati dodatne neugodne manifestacije zagrijavanja, bolnosti čak i poremećaja spermatogeneze. Isto tako neadekvatno rublje može stvoriti problem stezanja područja ispod trbuha ( neugodna guma primjerice), šavovi koji nisu dobro obrađeni stvaraju trenje i oštećuju i onako tanku kožu u tom području. Proširimo li sliku, mnogi muškarci trebaju potporu i u različitim postoperativnim fazama čega danas ima dosta. Upoznala sam  OKTANKE i moram reći da je ovo proizvod koji odgovara u potpunosti potrebama kvalitetnog rublja i s pravom nose epitet Prvih hrvatskih zdravih gaća.

Iako ćete OKTANKE uskoro moći kupiti u cijeloj Hrvatskoj, promocija brenda i ekskluzivna prodaja počele su u Zagrebačkoj robnoj kući NAMA. O tome je na kraju presice govorio i direktor Name Darko Butigan koje je sve okupljene poveo u mini modnu turu po novouređenom odjelu rublja.