U Zagrebu otvoren novi Fashion outlet

| Events |

Hrvatice više neće morati voziti u susjednu Italiju po omiljene krpice, cipele i torbice svjetski poznatih brandova po sniženim cijenama, jer se nova modna meka upravo preselila u njihovo susjedstvo -zagrebačke Sesvete na adresu Zagrebačka cesta 36 (zgrada Europatradea).


Tamo je ovog četvrtka otvoren Fashion Outlet čiju su bogatu ponudu među prvima razgledala mnoga poznata lica, kao što su glumica Ecija Ojdanićglumci Amar Bukvić i Filip Jurčić, Renata Sopek, Anja Alavanja i Bojan Jambrošić.

Fashion Outlet nalazi se u sklopu Five Star Outleta koji je svoja vrata otvorio u travnju ove godine na čak 1200 četvornih metara te u kratkom roku oduševio kupce bogatim i raznovrsnim asortimanom više desetaka vodećih svjetskih brandova iz svijeta kozmetike, parfumerija, kućanstva i tehnike po trajno sniženim cijenama od 30 do 50 posto. 

U outletu se mogu pronaći brojni svjetski poznati dizajnerski brendovi kao što su Patrizia Pepe, Hugo Boss, OVS, John Richmond, Roberto Cavalli, Trussardi, Cerruti 1881, Liu Jo, f.e.v. by Francesca E. Versace, Guess, Nike, Puma, Adidas po cijenama sniženim i do nevjerojatnih 70%, a novi odjel s potpisom poznatih brendova samo je dodatak već postojećoj bogatoj ponudi ovog velikog outleta.