U Splitu otvoren "Superfood healthy food factory"

| Events |

"Superfood healthy food factory"

 Ovog vikenda Split je postao bogatiji za još jedan restoran, a riječ je o već dobro poznatom „Superfood healthy food factory“ koja je svoja druga vrata otvorio u Varošu. Naime, prije dvije godine otvoren je prvi "Superfood  healthy food factory" na Splitu 3 te postao omiljeno mjesto Splićanima, ali ibrojnim  turistima, upravo zbog svoje posebnosti te rapsodije okusa raznoraznih jela koji su u isto vrijeme i vrlo ukusni i vrlo zdravi.

„Superfood healthy food factory“
„Superfood healthy food factory“ , pizza od pirovog brašna

 Ono po čemu je ovaj restoran poseban i prepoznatljiv su prije svega zdrave i kvalitetne namirnice od kojih se sastoje sva njihova jela. Tako se u ponudi može pronaći i unikatna pizza od pirovog brašna što je vrlo važno svima koji ne smiju pšenično brašno, zatim burger u domaćoj bublici s javorovim sirupom pa preukusni korčulanski makaruni, nutritivno bogati doručci, razna dnevna jela i deserti kao što su sirove torte i američke palačinke od pirovog brašna te savršeni smothie.

 Sve namirnice za jela su pomno birane sa superfood domaćim dodatcima. Osim vrhunskih specijaliteta, Superfood se ističe posebnim i modernim interijerom u industrijskom stilu, ali ipak s dozom topline tako da ćete se ovdje osjećati kao u svom dnevnom boravku.

 U zdravim delicijama prilikom otvaranja uživale su brojne osobe iz javnog i estradnog života; Ana i Lucija Zaninović, Suzy Josipović Redžepagić, Ivan Pažanin, Ana Begić Tahiri, Aleksandar Milenović, Gabrijela Budimir, Silvia Dvornik, Ivona Glavaš, Barbara Kurtović, Maja Batarelo,…
“Sretni smo i ponosni što smo radom i trudom čitavog tima ostvarili naš san o još jednom Superfood-u i što sada Splićani i njihovi gosti mogu uživati u našoj ponudi i u samom centru grada. Hvala svima koji su nam bili potpora do sada, kao i onima koji će to tek postati!” veselo nam je rekla zgodna vlasnica Ana Podrug.