Sve što osjetljivoj koži treba za nezaboravno ljeto

| Events |

Uživanje u istraživanju skrivenih plaža i bezbrižno opuštanje na suncu od sada je moguće i ako imate osjetljivu kožu.

Suhoća i neugodno zatezanje neće biti problem sve dok koža zadržava idealnu vlažnost. Tajna je u svakodnevnoj upotrebi savršene kombinacije proizvoda za pranje kože i zaštitu od sunca. Cetaphil Restoraderm hidratantni sindet za pranje tijela omogućuje dugotrajnu hidrataciju i nježno čišćenje bez sapuna, a Daylong Sensitive gel-krema sa zaštitnim faktorom 30 štiti osjetljivu kožu od sunčeva zračenja i pritom je hrani te dodatno njeguje.

Oba proizvoda namijenjena su osjetljivoj koži sklonoj alergijama i odlično rješavaju probleme isušivanja kože izazvanog pojačanim znojenjem i štetnim UV zračenjem tijekom ljetnih visokih temperatura.

Cetaphil Restoraderm sindet (295 ml/155,55 kn) posebno je prilagođen koži sklonoj atopiji i dugotrajno hidratizira kožu koristeći Miracare® tehnologiju. On će nježno očistiti kožu, obnoviti njezin epidermalni sloj i umiriti svrbež uz osjećaj zadovoljstva i čistoće. Riječ je o tako nježnom hipoalergenom proizvodu da ga mogu koristiti i bebe od trećeg mjeseca starosti.

Cetaphil Restoraderm sindet (295 ml/155,55 kn)

Uz svakodnevno korištenje Cetphil Restoraderma predlažemo korištenje posebnog proizvoda za zaštitu od sunca Daylong Sensitive gel-krema SPF 30 (100 ml/147,77 kn; 150 ml/197,777 kn) koji ne sadrži ulja te nježno i učinkovito štiti masnu i osjetljivu kožu pružajući joj jedinstveno lagan osjećaj. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove.

Sve to, naravno, ne znači da biste trebali ignorirati upozorenja o štetnosti UV zračenja i neumjereno se izlagati suncu, no napokon se možete prepustiti omiljenim ljetnim aktivnostima znajući da je vaša koža zaštićena i njegovana.

Cetaphil Restoraderm sindet i Daylong Sensitive gel-krema dostupni su u svim ljekarnama.

Daylong Sensitive gel-krema SPF 30 (100 ml/147,77 kn; 150 ml/197,777 kn)