Sutra u Zagrebu počinje 4. Whisky sajam

| Events |

Whisky sajam u Zagrebu
Whisky sajam u Zagrebu

4. Whisky Fair Zagreb 2018 donosi niz ekskluzivnih whiskyja

Whisky sajam 9. i 10. veljače 2018. u Plaza Event Centru u Zagrebu ponudit će najveći broj brandova do sada, niz radionica i masterclass radionica, VIP Trezor iskustvo te Gin i Rum Corner

Zagrepčankama i Zagrepčanima je veljača već nekoliko godina sinonim za whisky jer donosi najveći whisky sajam u regiji, a svake godine pridružuju im se i brojni posjetitelji iz ostalih hrvatskih gradova, ali i iz Slovenije, BiH, Srbije i ostalih zemalja regije. 4. Whisky Fair Zagreb 2018 održat će se u petak i subotu, 9. i 10. veljače u Plaza Event Centru. Oko 3000 posjetitelja moći će uživati u najboljoj ponudi whiskyja s više od 150 zastupljenih brandova koje će ponuditi vodeći domaći uvoznici i distributeri. Uz gin kao starog gosta, ove godine će se u Rum Corneru moći pronaći i vrhunski rumovi.

Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva, odnosno limitiranih serija, a neke će boce biti moguće i kupiti. Zvijezde ponude, odnosno vrhunske svjetske whiskyje koji su cjenovno pristupačni, predvode Dalmore 12yo, Bowmore 18yo, Yamazaki Distillers Single malt, Claynelish 14yo, Glengoyne 21yo i Arran Malt 18yo koji će se moći probati i kupiti na Whisky šanku. Naravno, i izlagači pripremaju niz iznenađenja i ekskluziva pa ne propustite posjetiti izložbene prostore Aperitivo bara, Badela 1862, Coca-Cole Hellenic, Destilerije Brigljević, Finih stvari, G3 Spiritsa, Mive, Pernod Ricarda, PPDa i Stocka. Za one koji žele saznati više o whiskyju i dodatno se educirati, Whisky Fair i ove godine organizira radionice i Masterclassove pod stručnim vodstvom Darija Grabarića i Tomislava Ruszkowskog. Radionica Škotski whisky – osnove je rasprodana, a u ponudi su još radionica Američki whiskey – osnove te Masterclassovi Kavalan – zmaj sa Yilana, Pozdravi iz Campbeltowna, Dvorske igre, Whisky forenzičari i Sherry, please! Ulaznice se mogu nabaviti na službenom webu sajma, a broj mjesta je ograničen. Uključuju ulaznicu na radionicu te kušanje nekoliko vrsta whiskyja, Glencairn whisky čašu te ulaznicu na Whisky Fair 2018.

Whisky sajam u Zagrebu
Whisky sajam u Zagrebu

VIP zona osmišljena je kroz potpuno novi koncept VIP TREZORA koji krije najveću tajnu Sajma! Ulaznica u VIP TREZOR uključuje ulaz u VIP TREZOR u sklopu sajma, whisky kušanje, ulaznicu za sajam te posebnu Glencairn čašu za kušanje. VIP nudi ekskluzivan ambijent, odabrane limitirane serije whiskyja, a domaćin prostora je Whisky guru koji može odgovoriti na sva pitanja. Posjetitelji će uživati u pomno pripremljenoj hrani koja se sljubljuje s whiskyjima, dodatnoj kolekciji whisky boca koje prvi puta stižu u Hrvatsku te u posebnim gostima. U ponudi VIP TREZORA su Laphroaig 18yo, Cooper's Choice 44yo 1972-2017 Family Silver i još jedno iznenađenje – whisky u kojem je Sila jaka. Samo jedna jedina rijetka boca whiskya iz 1977. godine na prodaji je ekskluzivno u VIP trezoru. VIP TREZOR ima i poseban privatni ulaz / izlaz, ali i direktan ulaz u sajamski prostor za one koji ga žele obići. U ponudi VIP zone bit će višegodišnjaci, a neke tajne trezora još pomno čuvamo.

Radno vrijeme sajma je od 15:00 do 23:00 sata tijekom oba dana, a karte se mogu nabaviti na www.whiskyzagreb.com te na blagajnama na ulazu na sajam. Uz svaku kupljenu ulaznicu posjetitelj dobiva i posebnu Glencairn čašu koju će koristiti koristiti za uživanje u whiskyju i na odlasku ponijeti kući. Posjetitelje će tijekom sajma razveseliti i to što mogu kupiti i bocu omiljenog pića po promo cijeni, a u subotu, 10. Veljače, pri kraju sajma održat će se i aukcija sajamskih whiskyja

Više informacija na www.whiskyzagreb.com i www.facebook.com/WhiskeyFairZagreb