Spektakularnim nastupom Jelena Rozga svečano otvorila novi klub MINT club & more

| Events |

Baš kao što je i obećala, jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Jelena Rozga ekskluzivnim koncertom u klubu MINT club & more ovaj vikend započela je novu dimenziju zabave u Zagrebu.

Nakon gotovo tri godine Jelena je nastupila u Zagrebu i izazvala pravu euforiju. Nezaboravan provod, uz bezvremenske Jelenine hitove, potvrdilo je da je klub MINT već samo vikend nakon otvorenja, postao omiljen među svima željnim vrhunskog provoda i uzavrele atmosfere.

Spektakularan nastup Jelene bio je uvertira u mnoga glazbena iznenađenja koje MINT sprema, tako vas već ovaj vikend očekuje nastup popularnog beogradskog izvođača, Milana Ankića i benda.

Za ovaj poseban nastup Jelena je plijenila pažnju svih u vamp izdanju kojeg potpisuje dizajner Juraj Zigman.

Mint club & more pruža novi koncept zabave u Zagrebu. Restoran i klub u jednom, s naglaskom na živu glazbu domaćih i regionalnih izvođača, Mint je potpuno osvježenje na zagrebačkoj restoranskoj i klupskoj sceni. Rasprostirući se na više od 700 četvornih metara pomno dizajniranog prostora, Mint se može pohvaliti luksuznim i elegantnim interijerom pri čemu su dizajneri mislili na svaki detalj. S dvije etaže i kapacitetom do 1000 ljudi, Mint će zasigurno osvojiti titulu jednog od najljepše uređenih, a istovremeno najvećih klubova u Zagrebu.