Proljetna modna bajka dvojca Elfs u Botaničkom vrtu

| Events |

U čarobnom ambijentu zagrebačkog Botaničkog vrta, hrvatski modni dvojac ELFS priredio je još jedno jedinstveno modno druženje. Najnoviju žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2018 pod nazivom Timeless, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su samostalnom revijom okruženi cvijećem i u pravoj proljetnoj atmosferi, a sudeći po reakcijama brojnih uzvanika, najnoviji komadi s njihovim potpisom, nerijetko će se nositi u ovoj sezoni. Zaštitno lice najnovije kolekcije atraktivna je radijska voditeljica Nives Ivanišević koja je u društvu supruga Gorana, noseći jednu od najljepših haljina iz nove kolekcije, podržala zagrebačke modne čarobnjake. 

ELFS s/s 2018

Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog ali i ženstvenosti koja se proteže kroz sve njihove kolekcije.  Ovaj su put pokazali četrdeset modela, a iako je u početku naglasak stavljen na romantične čipkane haljine, kolekcija postaje sve razigranija, a do samog kraja i nepredvidljiva.Tako se motivi secesije pretvaraju u fluidne haljine apstraktnog uzorka s dramatičnim detaljima poput čipkanih ovratnika, baršunastih traka ili kopčanja na nizove bisera. 

ELFS s/s 2018

Eklektičnom kolekcijom se protežu i motivi marokanske keramike, orijentalnog slikarstva ali i likovi pande ili gejše na t-shirtima.Osim raznolikih motiva tkanina, prikazane su i haljine koje karakterizira suprotnost pa tako dizajneri na pisti izmjenjuju fluidne bogate haljine s mnoštvom raskošnih detalja nasuprot onih krajnje pročišćenih na kojima  je naglasak stavljen na siluetu. Imali smo priliku vidjeti poslovne i svečane lookove, damske ali i djevojačko razigrane. 

ELFS s/s 2018

Boje se kreću od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo rozi i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje. Modne kombinacije upotpunjene su efektnim torbama sofisticiranog dizajna. Make up potpisuje  tim Ive Berišić, a za frizure su zaslužni Marko Constantini i studio Artis. 

ELFS s/s 2018

Među brojim okupljenim našla su se i brojna poznata lica hrvatske društvene scene. Podršku domaćem modnom dvojcu dali su Bojana Gregorić Vejzović, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Luka Nižetić, Uršula Tolj, Borna Kotromanić, Ivana Mišerić, Sandra Bagarić, Danijela Pintarić, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Larisa Lipovac, Ivana Delač Đolo, Davor Bienenfeld, Mirjana Mikulec, Dalibor Petko, Damir Kedžo, Antonija Šola, Sonja Kovač, Ivana Šundov, Ecija Ivušić, Snježana Mehun, Ana Miščević, Antonija Stupar Jurkin, Andrea Andrassy, Hana Hadžiavdagić te brojni drugi.

ELFS s/s 2018