Projekt Havaianasa otkriva magične ljepote Mykonosa

| Events |

Jedan od najomiljenijih brendova ljetne obuće, Havaianas, i ove godine nastavlja s kreativnim i inspirativnim projektima koji u glavni fokus stavljaju umjetnost i prirodne ljepote svijeta izražene kroz njihove najpopularnije modele japanki.

 

Najpoznatiji projekt, koji ima svoj vrhunac tijekom ljetne sezone, je Local Soul. U sklopu proslave projekta  Havaianas je odveo 20 europskih influencera, uključujući i Sonju Kovač i Deana Pelića, na divan grčki otok Mykonos.

Havaianas

Havaianas je sa sobom donio dašak veselog Brazila na Mediteran te u sklopu cijelog projekta na Mykonosu pružio zaokruženo iskustvo s naglaskom na podržavanje umjetnika, različitosti i kulture. Ova jedinstvena proslava projekta od čak 4 dana svoj vrhunac imala je u Paradise Beach Club-u uz nastup DJ-a Velvet Mode i svjetski poznatog britanskog benda Rudimental.

Havaianas

Brend je prepoznao Mykonos kao otok koji pruža zaista idilično ljetno iskustvo te u sklopu Local Soul projekta ostvario suradnju s grčkom fotografkinjom Marinom Vernicos koja je kreirala dva odlična modela japanki. Havaianas i Marina, zajedno su nam omogućili da božanstvene ljepote ovog grčkog otoka uvijek imamo „pod nogama“ te ih nosimo bilo gdje u svijetu sa sobom.

Mykonos kolekcija japanki donosi dva različita, ali već vrlo poznata modela Havaianasica – Top i Slim. Oba modela ovaj put dolaze s predivnim dizajnom koji oslikava ljepote i čari ovog grčkog otoka. Kao i sam otok, dizajn ovih Havaianasica savršena je kombinacija glamura i otočne rustike. Na klasičnom Top modelu nalaze se tri kultne vjetrenjače s Mykonosa koje su okružene čistim plavim nebom i modrim mediteranskim morem. S druge strane, Slim model prikazuje snažno tirkizno more koje udara na obalu Mykonosa, poznatu pod preslatkim nazivom Little Venice. Oba modela zaista vjerno prikazuju ljepote grčkog otoka i čini se da su kao stvoreni za sve ljubitelje posebne antičke kulture.

Havaianas

Modeli japanki iz ove posebne kolekcije dostupni su u službenim Havaianas dućanima isključivo na ovom grčkom otoku. Upravo smo pronašli još jedan razlog za ljetno putovanje!

Više informacija o Local Soul projektu potražite na službenom Instagram profilu @havaianaseurope ili na www.havaianaslocalsoul.com i www.havaianas.com

Havaianas