Predstavljena Kerastase linija proizvoda za posvijetljenu kosu

| Events |

Kérastase je početak 2019. godine odlučio posvetiti odvažnim i snažnim ženama blond kose te je u Orisu – Kući arhitekture ekskluzivno predstavio svoju prvu ljubičastu njegu za sve tipove posvijetljene kose Blond Absolu. Ova revolucionarna linija koja istovremeno njeguje i neutralizira neželjene podtonove kose oduševila je sve okupljene vlasnike Kérastase salona, kao i poznate ljubiteljice te ponosne vlasnice blond kose poput Ive Jerković, Lee Mijatović, Suzy i Sarah Josipović, Korane Gvozdić, Lare Antić i Željke Molnar.

Kerastase ambasadorice - Isabela Rakonić, Nika Marić, Dorin Bajzec, Ana Radišić i Rita Rumora

U sklopu predstavljanja linije Blond Absolu održana je revije kose na kojoj su Kérastase Blond Absolu heroine s ponosom pokazale svoju blond nijansu kose. Rita Rumora se odvažila biti „ženstvena“, Nika Matić „divlja“, Dorin Bajzec „sexy“, a Isabella Rakonić se odvažila biti „nježna“.

Svaka žena koja se odvaži nositi blond je hrabra, jedinstvena, ženstvena i u trendu, a upravo to su tijekom revije pokazale i naše hrvatske influenserice. Voditeljica Ana Radišić uvela je okupljene u ljubičastu Kérastase Blond Absolu bajku, koju je upotpunila velika rođendanska torta u bojama brenda kao i Bottega Rose Gold pjenušac.

Iva Jerković
 
Suzy i Sarah Josipović
Korana Gvozdić