Predstavljena je nova L’Oréal Paris Panorama maskara koja će u potpunosti transformirati vaš pogled

| Events |

Sinoć je zagrebački hotel Esplanade, jedan od najljepših primjera Art deco stila u arhitekturi, zasjao kao u slavna vremena kada je i izgrađen, kao elegantno utočište putnicima vlaka Orient Express. Smaragdna dvorana na jednu večer pretvorila se u “grad svjetlosti”, ali i dojmljivu scenografiju za predstavljanje najnovijeg člana L’Oréal Paris Volume Million Lashes obitelji – Panorama maskaru – proizvod koji će transformirati vaš pogled!

L'oreal Paris Panoramic

Događanje je moderirala influencerica Dora Martinović, a predstavljanje nove L’Oréal Paris maskare nisu propustile ni mnoge poznate osobe i influencerice, poput Ecije Ojdanić, Tare Thaller, Miach, Jelene Perić, Ide Prester i mnogih drugih koje su mogle uživati i u glazbenom nastupu Franke Batelić.

Dora Martinović

U Smaragdnoj dvorani koja je odisala pariškim chicom, najveću je pažnju privukla šestometarska instalacija Eiffelovog tornja, simbola Pariza, koji od 1889. godine plijeni pažnju i privlači posjetitelje da s njegova vrha pogledaju panoramu francuske prijestolnice. Stoga je to zanimljiva poveznica s Panorama maskarom koja pruža neodoljive trepavice koje privlače pažnju gdje god da se pojavite. Bez obzira jeste li zaljubljenik u ljepotu, profesionalni makeup artist ili jednostavno volite istaknuti svoje trepavice, ova maskara je osmišljena da zadovolji sve vaše potrebe i podari vam voluminozne, lepezaste trepavice iz snova. Ultra fleksibilna četkica s kombinacijom vlakana različite dužine doseže do svake trepavice od unutarnjeg do vanjskog kuta, razdvaja ih i pruža volumen bez grudica i razmazivanja uz pomoć formule obogaćene s 5% StretchFlex kompleksom. U samo jednom potezu trepavice su izduljene i vidljivo podignute!

L'oreal Paris Panoramic

Kako biste u potpunosti iskoristili sve performanse koje ova maskara nudi, potrebno ju je ispravno i nanijeti. Nanosi se prvo na kutove trepavica kako bi se postigao učinak očiju koje izgledaju veće, zatim se prođe četkicom kroz sredinu za potpuni panorama volumen, a rezultat su trepavice izdužene do savršenstva, i – Voilà -  oči koje izgledaju do 1,4 puta veće!

Luna Valas, Ivana Vukušić i Mia Matić

Uz Panorama maskaru, svaki pogled postaje neodoljiv. Bilo da se spremate za posebnu priliku ili želite istaknuti svoju prirodnu ljepotu, ova maskara će vam pružiti samopouzdanje i šansu da zablistate – jer vi to zaslužujete.