Predstavljena je nova 'Cool heat' kolekcija IZIPIZI naočala

| Events |

Ako u vašem modnom carstvu postoji jedan neizbježan detalj, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazite iz kuće, a koji vas ujedno štiti, to su onda vaše naočale.

Trenutno najpoželjniji francuski brand naočala, IZIPIZI, ususret hladnijim danima koji nam se bliže predstavlja nove boje i modele naočala koje nisu samo modni detalj, već su i zaštita za vaše.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. 

John Pavlish

Nova kolekcija branda IZIPIZI, 'Cool heat', je u cijelosti inspirirana odvažnim i intenzivnim bojama. U fokusu nove kolekcija je kontrast koji nam donose igru raznobojnih suprotnosti, baš poput i samog naziva kolekcije, Cool Heat.

Paleta kombinira tople i hladne tonove, a neutralnije nijanse ublažavaju kontrast te unose toplinu u vašu zimu. Cool heat kolekcija dostupna je u modelima sunčanih naočala, naočala za čitanje i zaštitu ekrana, a dostupne su četiri boje: Neutral Beige, Warm Orange, Archi Blue i Cold Blue.

John Pavlish

Kvaliteta i vrhunski dizajn brenda IZIPIZI ovog puta osim novih boja, donosi i novi model za čitanje,  #J. Taj retro, a ujedno i moderan okrugli model koji dolazi u klasičnih osam i četiri nove Cool Heat boje.

Zakoračite u zimu s novim modelima, recite ne sivilu i zaokružite svoj outfit na najbolji mogući način s novom COOL HEAT kolekcijom!

Nova kolekcija IZIPIZI naočala dostupna je na svim IZIPIZI  prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

John Pavlish