Predstavljen novi muški YSL miris

| Events |

U zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa na YSL partyu lansiran je novi YSL muški miris Y i predstavljena je lokalna kampanja s prijateljima branda.

YSL party

Uz gosta voditelja Ivana Šarića, na eventu su bili prisutni i dva lica kampanje, Boris Štok (glazbenik) i Matko Huđ (poduzetnik, Instagramer) koji su zajedno sa prijateljima branda, Markom Šimunović (poznatim hrvatskim barberom), te Vidom Juračić (Youtuber) podijelili svoje priče o uspjehu, odvažnosti i hrabrosti slijediti svoj životni put i snove. Goran Jović nažalost nije mogao prisustvovati zbog poslovnih obveza i snimanja. 

YSL party

U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, gotovo 240 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata, uživali su isprobati Y, muški fouger i djelo legendarnog Dominique Ropiona.

Novi miris kombinacija je drvenastih te toplih balzamičnih nota. Uz gosta glazbenika Borisa Štoka koji je izveo svoj novi singl 'Baby, Baby' i podsjetio goste na svoje druge hitove, druženje je nastavljeno uz ritmove DJ-a Alda Morro.

YSL party

Na eventu je bilo puno poznatih lica, poput Mirana Kurspahića, Antonije Stupar Jurkin, Kristine Šalinović, Kristine Krepele, Suzy i Sarah Josipović, Ane Radišić, Nenada Korkuta i drugih.