Piknik u gradu u suradnji Weber roštilja i Perutnine Ptuj

| Events |

 

Poznata tvrtka Perutnina Ptuj se predstavila zagrebačkoj publici kroz regionalnu nagradnu igru Poli PETICE u društvu mladih košarkaša Cibone te Weber roštilji koje možete kupiti i u Hrvatskoj i koji se odlično prilagođavaju vašem životnom prostoru i načinu života.

Na poželjnim Weber roštiljima kušali su se mesni proizvodi Perutnine Ptuj koji ne sadrže nikakve aditive i E dodatke brinući se tako za suvremen način života u kojem zdravlje i briga oko prehrane zauzimaju visoko mjesto.

VR eventi Poli Petice kao i nagradna igra Poli Petice provodi se regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, od 3.4.2019. do Poli maratona 1.6.2019, kada će sretni dobitnici biti objavljeni na Poli maratonu u Ptuju. Perutnina Ptuj će čak 8 sretnih dobitnika iz cijele Adriatic regije i njihovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD gdje će u društvu Luke Dončića i POLI-a uživati slavu svjetskih košarkaša. Ova aktivacija također ima i društveno odgovornu notu kroz darivanje hrvatskih osnovnih škola sportskim loptama.

Na ovom pikniku je predstavljen i Weber roštilj. Prava kombinacija mesa Perutnina Ptuj – PIPO d.o.o. Čakovec i WEBER roštilja na ovom pikniku oduševili su sve prisutne.  Weber na ugljen, električnu energiju ili plin daju nam više mogućnost da i sami, prema svom ukusu, napravite piknik u gradu.

Roštiljanje je umjetnost i znanost. Za većinu je roštiljanje strast. Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja i pripreme hrane. No, bit svake pripreme hrane na roštilju je posebnost u atmosferi prilikom roštiljanja.

Za najbolji dimljeni okus, Weber opet nudi rješenje, sve što trebate učiniti je odabrati drvene treščice koje vam odgovaraju. Napravljene su za dodatne arome govedine, svinjetine, peradi ili morskih plodova, ali možete eksperimentirati s različitim vrstama drveta.

Električni roštilj Weber puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik jer to postaje vaš gradski balkon. Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.