Otvorenje Branimir mingle malla okupilo brojna poznata lica

| Events |

U Zagrebu je sinoć svečano otvoren prvi hrvatski mall za minglanje, investicija vrijedna 5 milijuna eura. 

Branimir mingle mall nov je i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagrebu, a riječ je o potpuno preuređenom Branimir Centru i, kao takvom, jedinstvenom projektu na Hrvatskom tržištu.

Otvorenju su uz predstavnike Supernova grupe, u čijem je vlasništvu Branimir mingle mall, i njihovih partnera prisustvovala i brojna lica javne scene - Luka Nižetić, Lana Klingor, Janko Popović Volarić, Doris Pinčić, Ivan Pažanin, Damir Kedžo, Ivana Mišerić, Branka Bebić Krstulović i drugi.

Okupljeni su uživali u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, za dobru zabavu su se pobrinule poznata pjevačica Zsa Zsa i DJ Rea, a kroz program ih je vodila voditeljica Iva Šulentić.

Potpuna rekonstrukcija centra trajala je gotovo dvije godine, a uključivala je kompletno preuređenje interijera i eksterijera, koji uključuje fasadu i okoliš te tri razine garaže.

Markus Pinggera, član uprave Supernova grupe, istaknuo je: „Branimir Centar je s godinama izgubio atraktivnost, ali su ostale odlična lokacija i navike potrošača da posjećuju kino te smo tu vidjeli veliki potencijal u novom pozicioniranju i prilagođavanju trendovima i potrebama tržišta. Od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretani, Branimir mingle mall zasigurno će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života. Vjerujem da smo novim konceptom kreirali ponudu koju će različiti ukusi birati za provođenje slobodnog vremena i druženje“.

Posjetitelji centra od danas tako mogu uživati u potpuno novom gastronomskom konceptu street food restorana, a gastroljupce će zasigurno razveseliti noviteti na hrvatskom tržištu - slovenski burger lanac Lars&Sven burgers i Manga Sushi bar, a ljubitelji slastica uživat će u ponudi Biberon cakesa.

„U Sloveniji smo četiri godine proglašeni najboljim burger barom te je došlo vrijeme za širenje izvan granica naše zemlje. Drago nam je što smo u Supernova grupi pronašli kvalitetnog i dugoročnog partnera i što je Lars&Sven burger bar pronašao svoje mjesto u rebrendiranom Branimir mingle mallu. Naša ponuda uključivat će petnaest različitih jela i to u mesnim, vegetarijanskim, veganskim i bezglutenskim varijantama. Nadamo se da će i Zagrepčani kao i posjetitelji ovog grada prepoznati našu kvalitetu i uživati u ukusnim obrocima te se uključiti u naš posebni donacijski program Darujmo lokalno“ istaknuo je na otvorenju Primož Novak, vlasnik Lars&Sven burger bara.

Pored već postojećeg najposjećenijeg kina u Zagrebu - Cinestar Branimira te casina Wettpunkt, dječje igraonice i kafića, u okviru novog koncepta prošle je godine otvoren i ekskluzivni hotel Canopy by Hilton sa 150 soba, restoranom dizajnerskog potpisa ReUnion i kafićem Canopy Central café&bar. Uz to, otvoreni su i dizajnerski uređeni, popularni OrlandoFit Fitness centar te restoran Umami, jedan od najomiljenijih street food restorana ljubitelja azijske fusion kuhinje.

Povodom otvorenja, od 4. do 7. prosinca traju „Dani minglanja“ s posebnim ponudama i popustima za sve posjetitelje. Više detalja pronađite na web stranici Branimir mingle malla te na njihovom službenom Facebook i Instagram profilu.