Otvoren prvi beauty outlet u Hrvatskoj

| Events |

Five Star Outlet

Five Star Outlet svečano je otvoren danas u Sesvetama, a već prvog dana poslovanja privukao je više od dvije tisuće kupaca. Svečano otvaranje privuklo je i brojna poznata lica, među kojima su se našli
glumica Ecija Ojdanić , voditeljice Ecija Ivušić, Vanja Halilović, Ana Mišćević, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Ana Alavanja i Sandi Cenov.

Ovaj outlet proteže se na čak 1200 četvornih metara prodajnog prostora u zgradi bivšeg Europatradea te objedinjuje ponudu vodećih svjetskih brendova u segmentu parfumerija, drogerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike, a cijene cjelokupnog asortimana trajno su snižene od 30% do 70% pa ne čudi ogroman interes kupaca.

Five Star Outlet

„Outlet smo pokrenuli s namjerom da kupcima u Hrvatskoj ponudimo najkvalitetnije njemačke proizvodepo najnižim mogućim cijenama. S obzirom na više od 2000 kupaca koji su nas danas posjetili, što znači da je interes ogroman, mislim da smo uspjeli pokazati u kolikoj mjeri hrvatskom tržištu nedostaje ovakva ponuda“, kazao je na otvaranju osnivač i vlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić, dodajući da je u pitanju outlet u punom smislu te riječi te da kupci lako mogu prepoznati kvalitetu ponude.

„Svi proizvodi u našoj ponudi dolaze iz Njemačke i prvotno su bili namijenjeni tamošnjem tržištu, što znači da ispunjavaju izuzetno visoke, zahtjevne standarde kvalitete. Kupcima ih možemo ponuditi po najnižim mogućim cijenama samo zbog toga što je vremensko razdoblje u kojem se nalaze na policama trgovina izuzetno kratko. Veliki njemački lanci nabavljaju ih u ogromnim količinama, a ponudu moraju stalno nadopunjavati pa se ne stignu prodati. Zbog toga kvaliteta ili rok trajanja nikada nisu upitni“, pojasnio je Šarić.

U bogatom asortimanu Five Star Outleta nalaze se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Make Up Revolutiona ili pak Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji se tako prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine. Kupci je na jednom mjestu omogućena nabava proizvoda namijenjenih svim generacijama i potrebama, a asortiman ponuđenih artikala će se stalno mijenjati, kako bi ih u svakom trenutku mogli nabaviti po najnižim cijenama, bez da pri tome kvaliteta u bilo kojem segmentu bude narušena.